Поучете се от чуждите грешки

Не искам да коментирам нищо в историята, която следва. Само ще спомена, че е съвсем истинска и е написана от един мой приятел.


Двама Близнака (мъж и жена от тази зодия) се запознали в нета. Срещнали се. Допаднали си емоционално. Тя била разделена с мъжа си от 3 години, но нямали подписан развод. А момчето дет' се запознало с нея било просто ергенче... В началото не му правело чак такова впечатления, че била пушачка, че хвърля боклуците си на земята, че има беден речник. Защо? Защото решил, че това, че е откачена, колкото него и е навита за правене на луди неща е достатъчно, за да има дори дълготрайна връзка. И ето минали се два месеца през, които те дори успели да правят само или цели два пъти секс. Тя казала, че е със спирала и това насърчило момъка да не ползва кондом, а и тя така предпочитала. Но ето, че на момчето някой неща в нея много започнали да го дразнят и решил, че няма да я бъде тази - да се заробва с тази жена - па решил да й го каже. Тя също имала да му казва НЕЩО, но това, което той й сервирал, ЧЕ ВЕЧЕ НЕ ЖЕЛАЕ ДА ИМА ДЪЛГОТРАЙНА ВРЪЗКА С НЕЯ - я разубедило да му сподели, че тя е бременна.

Най- често те се срещали в Кю-то. И именно там той с 300 зора успял да измъкне от нея, че тя вече решила да го роди и истинския му баща никога да не го види! Защото според нея той не го заслужава. Защото той й е причинил такава болка, казвайки й, ЧЕ ВЕЧЕ НЕ ЖЕЛАЕ ДА ИМА ДЪЛГОТРАЙНА ВРЪЗКА С НЕЯ.

Кой е безотговорния баща - АЗ СЪМ!

Реално потвърждение от лекар за бремеността няма. Но едва ли жена, раждала два пъти - няма да разпознае симптомите...

Хм, май историята ще се повтори. И аз израстнах без баща, от когото много имах нужда и когото и сега обичам. Но други неща ги разделиха с майка ми. Родителските разбирания (на родителите на майка ми) за това как е правилно да се живее, морали разни и т.н.

Какво ми каза един приятел адвокат. "Твойта бивша приятелка по документ се води женена и в този случай, детето автоматично ще бъде записано с баща "бившия" й съпруг".

              1. Бившия се отказва от бащинство. Аз поисквам ДНК проба и ми се               признава бащинство. Добър вариант.

2. Бившия не възразява да е баща и аз го ду*ам!

3. Други варианти , в които аз го ду*ам!

Аз ли к'во искам - със сигурност не искам детето да живее, далече от Баща. Дори и това да не съм аз...

А защо го пиша. Де да знам. За някакъв коментар може би, а и за да кажа, че дори и да има една жена спирала - тя пак можело да забременее. Според медицинската статистика от 1000 жени - 2 забременяват, въпреки спиралата! Аз не знаех това или слабо ме е вълнувало...

Горното написах през октомври, а от тук надолу го написах сега през февруари 2007г.

И ето какво се случи за изминалите 4 месеца.

Ами между мен и вероятната бременна - почти нищо.

А между мен и едно ново момиче - много неща...

В смисъл, че това момиче , с което се запознах 2 часа след последната ми среща с предполагаемата бременна е дама на моето сърце. Тя знае за моя случай с бившето ми гадже. Аз предложих брак на новото момиче и дори вече си записахме час в Ритуалната зала...

Със старото гадже от 05 октомври'06 до сега се опитвах да се свържа 4 пъти. Уж под предлог да ми върне GSM апарата, с който й услужих за временно ползване от синът й. Тя за друго, за разговор - не би и дошла ....

И така и четирите пъти по телефона изказа някаква причина, с която искаше да ми каже, че е заета в предложения от мен ден за среща...

Споделих това с бъдещата си съпруга, а реакцията й: "Ти добре ли си? Защо я търсиш изобщо?" - един вид - квот' било , било....

Пак след раздялата ми с Старото гадже - в едни от кратките ни диалози в Кю-то - тя ми каза: "Аз никога не съм ти потвърждавала, че съм със спирала в момента"

Иди и разбирай - за кое да й вярвам.

А при вторият ни и последен сексуален контакт - тя ми каза: "Ако зачена въпреки всичко (демек предполагаемата спирала) - да знаеш, че няма да те тормоза да ти искам помощи за детето".

Като бях казал тази реплика на бъдещата си съпруга - тя ме попита:

"И на теб не ти ли светна тогава, че тя е без спирала? .... Според мен тя е знаела какво прави от самото начало и е искала да те върже с детето ви"

Все още се боря вътре в себе си, между:

1. Бащински дълг - реално или измислено понятие е това

2. Да забравя ли какво съм имал със старото гадже завинаги

или и аз незнам кво...