Еврогейските извращения или Еверест на гнусотата

Преди време написах "Евроатлантическите ценности - панаир на гнусотата". Доста хора по различни форуми прочетоха статията, тя предизвика видим интерес и одобрение.
Но гей-европейците не може да ги спре ничие писание! Те не спят, тяхната медийна машина денонощно бълва нови порции гнусота, поквара и отврат в стремежа си да "зариби" част от младото поколение на Европа и особено на Източна Европа с "евроатлантическите ценности".
Образцов пример за всичко казано дотук е съвсем "прясна" публикация в известен сайт. Там са демонстрирани новите върхове и достижения на еврогейското (пардон европейското)  и задокеанско художествено творчество.
В поредица от рисунки един псевдохудожник (чието име няма нужда от цитиране, дори храчката е чест за него!) предлага "осъвременени" анимационни варианти на класическите филми на "Уолт Дисни". Приказните герои в тях шмъркат наркотици, инжектират се с ботокс и сключват хомосексуални бракове.
"Нищо ново под слънцето!" - биха възникнали някои. Благодарение на необичаните, плюти и клеветени депутати от партия "Атака" до обществеността достигнаха сума пропагандни материали на "алтернимните" общности. Сред тях - албумчета и книжки за оцветяване за деца с призивите "Бъди модерен - стани гей!" и рисунки на малолетни в порнографско-хомосексуални пози.
Всъщност може би  най-гнусното от всички гнусни дела на хомосексуалните и наркозависими общности (преливащи една в друга или направо идентични ) е именно извращаването на деца. Възрастният човек има повече или по-малко изградена ценностна система. Той може да прецени през своята призма на основата на образование и житейски опит доброто и злото, правилното и неправилното, нормалното и извратеното. И направил осъзнат, целенасочен избор да живее както иска, стига да не пречи на другите!
Но децата и тинейджърите са беззащитни. Те търсят новото, необичайното, нещо "фреш" , водени от красивата илюзия на всяко младо поколение, че животът му ще е по-различен от тези на предишните.
Явно западните и американските "творци",  "изкуствоведи", манипулатори и кукловоди бързат да ги насочат във "вярната" посока. Но последният вариант на извратена агитация наистина изкачва Еверест на гнусотата!
Защото най-напред се посяга на класиката. А класиката е вечна, брилянтна и неповторима. Всеки стих или рисунка от световното художествено наследство носят мъдри, вечни послания, които нямат нужда от "актуализиране".
Още защото се профанират онези книги и филми, с които всички сме израснали. Героите от детските приказки, от най-чистите и невинни детски мечти и представи са пародирани, опошлени, омерзени с най-долни пороци.  Милионите детски фантазии и сънища да бъдеш Пепеляшка или красивия принц са принизени до мръсната спринцовка в уличен бордей! А тайнството на вълшебния финал и щастливата сватба е окарикатурено в еднополово  извращение....
Съществен въпрос е и начина на поднасяне на подобно изкуство от този "независим", разбира се европейски ориентиран информационен портал. Заглавието на материала гласи: "
Филмите на Дисни - съвременен прочит

Прочети още на:
http://www.dnes.bg/mish-mash/2014/08/06/filmite-na-disni-syvremenen-prochit.234773,image2#photo

ЭЭ
Филмите на Дисни - съвременен прочит

Прочети още на:
http://www.dnes.bg/mish-mash/2014/08/06/filmite-na-disni-syvremenen-prochit.234773,image2#photo

Филмите на Дисни - съвременен прочит". Че то звучи почти интелектуално, дори донякъде привлекателно! Блюдолизничеството на псевдожурналистите обаче не спира дотук, те активно играят своята роля в гнуснавата пропаганда. "Класически герои в "модерни" роли" продължава подзаглавието. Независимо от кавичките, обрамчили думата "модерни", е съвсем явна възхвалата и тиражирането на уродливия, зомбиращ медиен субпродукт.
Но разбира се, това според разни "евроатлантици" са нормални неща. Путин е зъл диктатор (точно като лошите герои в анимационните филми!), понеже в Русия със закон забрани гей-пропагандата сред малолетни. А подобни брилянтни художествени интерпретации само демонстриат "свободата на словото" в един "демократичен" свят, "модерността", "правото на избор" за хората с "нестандартна ориентация" и най-вече на все повече "модни" западноевропейски и американски юноши.
Показателен е фактът е, че редакцията на изданието не е дала възможност читателите да пишат коментари под публикацията. Вероятно, защото се досещат какво ще бъде тяхното съдържание. Или тъй като и самите те се срамуват, от това което са принудени да публикуват, за да запазят работа и хляб.
Но нека всеки види и прецени според своята мярка и "камбанария"!

http://www.dnes.bg/mish-mash/2014/08/06/filmite-na-disni-syvremenen-prochit.234773,image2#photo