Който иска да научи нещичо за мен, да прочете!

ЗА мен – за ВАС!

Автор: аЗ

Между другото, не знам какво точно да напиша, но бъдете сигурни, че определено ще съм главният заподозрян.... та в момента съм на 19 години и съм бивш абитуриент (завърших МГ-то в Шумен) и настоящ кандидат студент (което неминуемо ме подсеща за един много важен въпрос: нормално ли е да ти се учи толкова, че когато погледнеш учебника, да ти се иска да скочиш през най-близкия прозорец?), надявам се съвсем скоро да е без кандидат ;]
Имам едно много яко куче, което се казва Съни, както и два хамстера, от които женската направо ми иде да я изритам от вкъщи (друг път може да ви обясня).
Живея в Нови пазар в една не много голяма къща и много обичам да ям лютеница и мусака (за второто направо умирам).
Голямо съм си ТЕЛЕ и винаги - с рогата напред (който каквото си иска да казва, аз съм си прав), пък каквото ще да става, а що се отнася до девиз, винаги когато трябва да пиша някъде девиз и ... написвам някаква простотия, но твърдо заявявам, че съм беСдевизен.
Сега да кажа и нещичко за семейството си: имам по-голяма сестра – Соня, а майка ми се казва Виолета ...... мисля ........ за баща ми – нямам думи!
Обичам много да гледам филми всякакви и да слушам музика всякаква (тук съм на мнение, че от всяко нещо си има и по нещо хубаво, дори и да е малко), както и да играя тенис (въпреки че съм играл точно три, може би четири пъти).
Уф че жега.... щастливец като мене, неразполагащ с климатик, винаги е много доволен, в дни като този, да се пържи ли пържи в собствен сос ....
Хайде, аdios мочачос или както там беше, това бях аз и при това съвсем накратко, дано ви е било интересно и не съжалявате че сте го чели, аз поне не съжалявам за кръвта, която пролях докато го напиша! ;)