Уебинар: Ранното лечение на Делта варианта - събота, 21ви август, 18ч. (бг време)

Научете относно най-добрите практики за ранното лечение на Делта варианта на COVID-19, в амбулаторни условия, заедно с три изтъкнати медицински специалисти от Южна Африка и САЩ.
 

 
Радваме се да Bи предложим уебинар по тази съществена тема: ранното лечение на хората, улавящи COVID-19, особено с Делта варианта.
 
Делтата, който представлява голямото болшинство от новите случаи в САЩ и много други страни, изисква леко различен подход за неговото ранно лечение.

За този уебинар, ние ще разговаряме с три изтъкнати лекари, не само високо признати за лечението на COVID-19, но също и с директен опит от лечението на пациенти с Делта варианта: Др Шанкара Чети от Южна Африка, Др Ричард Урсо от Тексас и Др Раян Коил от Айдахо.

Този уебинар ще се излъчва на живо и вие ще имате възможност да задавате въпроси.

Той ще се състои идната събота, 21 август в 18ч бг време (11ч преди обяд по северноамериканското източно време). Събитието е свободнодостъпно (на англ. език, бел. ред.).

Моля, регистрирайте се чрез формуляра, за да получите кода за достъп до уебинара.


Допълнителна информация и записване:
 




Вече беше ставало дума не малко за този сайт, както и за въпросните ранни амбулаторни лечения в информациите, които споделих към към дописката със следното заглавие::
...


​Моля, да споделите, особено с лекари и други мед. специалисти, които познавате!...



След уебинара видеото остава достъпно за гледане на адреса. На сайта COVEXIT.COM има и още много друга допълнителна информация по темата.



Полезно гледане и живи, здрави, мъдри и солидарни !