avatar

Да бъдеш различен…

Нарочно публикувам този клип в отделен постинг и си позволявам по случай утрешния празник да го сложа в "избрано". Историята, разказана в него, няма как да не породи чувства, мисли, спомени, преживявания, свързани с контактите ни с децата. Няма как да не развълнува всички ни, защото всеки от нас в даден момент от своята кариера се е докосвал до нещо подобно…

Този разказ ме наведе на мисълта, че неслучайно думите учител и ученик имат общ корен. Защото ученето е взаимен процес, при който еднакво важно е както учителят да научи на нещо добро и полезно ученика си, така и ученикът да научи на нещо добро и полезно своя учител.

Клипът ми беше предложен от една моя приятелка и колежка и преведен от нея. Позволих си само няколко мънички корекции в интерпретацията на български. Преди да сложа клипа искам да се извиня за лошото качество на звука. Нямам време тази вечер да го коригирам, защото ще се наложи наново да го озвучавам, но ще се постарая през тези дни да го оправя.




А това е оригиналният клип на английски.

Добавено няколко дена по-късно!

Линк за изтегляне на клипчето: http://letitbit.net/download/. Изберете безплатния дънлоуд, кликнете върху зареждане, а после въведете поредицата от цифри и числа. След 60 секунди ще започне изтеглянето.