Преглед: >
 
Преглед: >
avatar

Разпределение с 9 графи по новите изисквания за 4 клас на Просвета

Колеги,искат ни разпределения за 4 клас с 9 графи по новите изисквания.Моля за помощ!На други искат ли такива разпределения?Ако някой го е правил ,моля да го качи!
...
avatar

БЕЛ ЗИП на Просвета за 4клас

може ли да качи БЕЛ-ЗИП на просв
avatar

Разпределение

Здравейте!Имам нужда от разпределение по ЗИП околен свят за 1 клас Просвета. Благодаря предварително1
avatar

Тематичен план Трети клас Булвест

Здравейте, много отдавна обещах да кача разпределение на Булвест за трети клас, но времето и работата ме завъртяха. Макар и късно, пускам файла. Дано е от полза :)
Годишен тематичен план 2014-2015.doc
avatar

Разпределение за проектни дейности за 1 клас

Здравейте, трябва ми разпределение за първи клас за часовете по проектни дейности. Ако имате, моля, пубикувайте, за да взаимствам идеи. Предваритело благодаря. ...
avatar

Календар за учебната 2016/2017 година

Календарът е изготвен въз основа на заповед №РД09-1168/19.08.2016 г. за определяне на график за учебното време заповед №РД09-1167/19.08.2016 г. за определяне датите за НВО за учебната 2016/2017 г. След като МОН ги публикува на страницата в сайта си, коригирах календара и го качих отново.
avatar

Нови диктовки за първокласници

От разпределенията, които са дали две от водещите издателствата за реда на буквите в буквара виждам, че те не са подредени по един и същ начин. Програмата "Българска граматика (grammar-bg)" на Ваньо Георгиев ще ви улесни в създаването на списък с думи за четене и препис на думи, съставени от изучените букви. 
avatar

Азбука с картинки - видео

Днес завъших видеото по книжката ми с картинки коята пуснах преди няколко дена тук. Направих я и във видео вариант за по лесно ползване на по големи екрани проектори телевизори и тн. Времето през което се сменя всяка една картинка е 10 секунди мисля, че е достатачно. Видеото ще бъде добавено като линк в секция материали на проекта.

Това видео е част от проекта http://abv.lamez.org/
facebook страница на проекта https://www.facebook. ...
avatar

Разчертаване на бяла дъска за първи клас

Уважаеми колеги,
Имам задача да разчертая бялата класна дъска с тесни и широки редове и квадратна мрежа - за бъдещите ми първокласници. Има ли някакви специални изисквания за разстоянието между редовете и размерите на квадратчетата? Преди време колега беше написал /тук в блога/ информация по този въпрос, но не мога да я открия. Предварително Ви благодаря за отделеното време и внимание.
avatar

таблицата за умножение

Таблицата за умножение:
работни листове за упражнения.
Multiplication_Partition_combine.doc
Powered by PageSpeed