Сборник на БГлог с публикациите, които са ни впечатлили най-много

Започнахме една тема преди наколко дни, която повечето от вас сигурно вече са прочели, а към тези, които още не са, се обръщаме с молбата да прочетат, преди да вземат участие с коментар. (http://www.bglog.net/BGLog/6134)
Накратко, идеята е да се създаде книга на Бглог с най-впечатляващите статии до момента. За целта е необходимо ние сами да определим какво бихме могли да вмъкнем, като предложим както свои статии, които най-много си харесваме, така и статии на други автори, които най-много са ни впечатлили. Концепцията на книгата, доколкото се изясни в коментарите, би трябвало да е около ежедневните публикации, есетата и приказките, които са публикувани до момента в БГлог. Разбира се, всеки е свободен да даде свои предложения, извън вече споменатите, които да бъдат обсъдени от всички.
Всичко все още не е напълно изяснено, но от нас си зависи, дали ще сполучи идеята, или ще се провали.
Очакваме в коментар всеки, който има желание да посочи любимите си собствени публикации, които би желал да бъдат публикувани, както и тези (на други автори), които са го впечатлили най много. Коментарите могат да се допълват, чрез редакция във всеки един момент. Накрая би следвало да се изберат статиите, които са получили най-много гласове, и тези, които в последствие биха били избрани, чрез общо гласуване.
Темата вече е отворена... Остава да развихрим въображението си :)