Конкурсът в "Спорт" - камерно участие, стойностни материали

Срокът за участие на обявения конкурс в общност "Спорт" изтече. Трябва да обявя края му и да направя нещо като обобщение.
Участието е камерно. Не знам дали спортната тематика вълнува малцина в този блог или обявените награди не успяха да ви стимулират. А най-вероятно трети фактор - типичния нашенски криворозбран свян, да напишеш псевдонима си и да публикуваш нещо в надпревара с другите изигра своята роля.
Но макар и малко, постингите за конкурса компенсират с безспорни качества! Трудно е да избереш между един такъв силен художествен разказ като Схватката  на Алекси и невероятнно ироничния, неподражаем стил на “Ма на него не му трябва жена! Той иска да лети!” на Ace Coke. Палитрата допълват изключително стойностната публицистика на Лорда За спорта или по-скоро за липсата му...  и вълнуващата, спираща дъха история на Шогун Зимно изкачване на Мусала.  А интервюто на Боби Фишер, което публикува Мейкъра наистина не е оригинален текст, но е прекалено интересен, за да бъде отминат с безразличие.
Сега ние от журито ще умуваме, но според мен всички  участници заслужават награди.
Вие пък имате време до края на месеца да подкрепите с плос една или повече от публикациите.
Като цяло конкурсът раздвижи общността с добри материали и интересни коментари.
Не ме е срам да ви кажа още веднъж:
Добре дошли сте в общност "Спорт" с вашите впечатления, коментари, творби.