Нещо по средата...като нищо

"Напънала се планината пък родила.... мишка". Тази народна поговорка важи за усилията на медии, хейтъри и неадекватни варненски прокурори да окалят Волен Сидеров.
Само дето тези жалки плювачи и менторите им нямат въображение. Уж сензационният инцидент със Сидеров в самолета за Варна напомня под индиго за случилото се в полета на "Луфтханза". А "побоят", който депутата бил нанесъл на полицай със случката с друг полицай и баща му на автомагистрала "Тракия". Та кукловодите просто са смесили двата сценария и в нова опаковка, с нови кресльовци  ги поднасят на публиката.
Само че са забравили как завършиха въпросните два инцидента. "Луфтханза" се извини на българския депутат (не обратното!). А съдът оправада Волен Сидеров за случилото се на автомагистралата. Останаха излъгани, пародийни и попикани до уши, клеветниците на лидера на "Атака" и смешниците-юристи, завели дело срещу водача и.
Сега извън медийния, добре финансиран вой, извън кофите с просташки, нефелни обиди от платени блогъри и журналистически подлоги, нещата отиват към същия финал.
Тон за отстъпление даде Френското посолство. То бързо, бързо коригира изявлението си за инцидента като във втория вариант направи интересни редакции. Пропуснати са изразите "в пияно състояние" и "употреба на физическа сила". Значи такива не е имало или са недоказуеми.Остана само забележката, че депутат не трябвало да иска легитимация от лице с дипломатически имунитет. Вярно, но доста беззъбо, нали?
Ловя бас как в хода на разследването ще се окаже, че не Сидеров е ударил полицайчето. И заведеното дело отново ще зацикли и ще стигне до своя безславен финал. В
иж патриотът Сидеров нищо чудно да заведе и отново да спечели делата срещу машите в поредната клевета срещу личността му.

Въобще не твърдя, че лидера на "Атака" невинен ангел. Дори подозирам с основание, че е "посъветвал" човека, обидил го в самолета и на летището. 

Но който обижда автора на хиляди статии и предавания, журналистически награди и сума популярни книги на "простак" май заслужава повече от един юмрук. И потърпевшият го разбира щом не иска да подаде жалба и да плаче по сервилните тв-студия.
Че подобни мерзки, прости, елементарни и платени хулители ще получат и повече от един зад врата ги уверяваме аз и хилядите привърженици на партия "Атака" при това "искрено и лично".
Хайде, съдете ме, отрепки!