Сладка ракийка или що е то Мадама

Делник: 

Един стар мой приятел новобранец в бранша вари ракийка. Сладка ракиика от смокиня, преварка само 47градуса. Мека топлина за сърцето и за тялото. 

Отбран отбор юнаци направихме подробна инспекция на запасите на бат Благи. Оказа се че момчето се е погрижило много добре за огнената вода. Мястото и съдовете за съхранение отговарят на санитарните изисквания. Качеството на ракиийката е по европейски стандарти. Влиза меко върви перфектно с подбраното мезе.

 След единодушното решение на юнаците да поставим оценка 6+ на бат. Благи, защото друга няма пристъпихме към най - важната част от инспекцията. Ракийка с мезе в добра компания и подбрана музика. Но уви както знаете с грозданка флирт не бива защото никой от нас не можа да се прибере. Но макари махмурлии останахме много доволни.

Уикенд:

Събота обичайни задачки в офиса. Вечерна на бар. Бар ли? Хора това е най - забутаното място на света. Не ме разбирайте погрешно. В това забравено от бога градче всичко си е наред само където всяка 2 от 3 момичета се мисли за принцеса. Недостъпна и неконтактна. Smiley Свалях една чаровна моя съгражданка. Готино маце което ми каза че съм нахален като поисках да се запозная с нея. А на въпроса ми "Нахално ли е да попиташ как се казва сладурче като нея?" тя се обърна на другата страна. И не е само това ангелчеSmiley

Знаете, че няма грозни жени всички са красиви имат си индивидуален чар. Това е така наистина. И всички мадами го знаят. Но вие красиви Пещерки /пиша ви го с надеждата някоя от вас да го прочете/ сте обикновенни хора с обикновенни дрехи, с обикновенно поведение, с обикновенни амбиции. Ако работите взимате обикновенни пари. Толкова колкото и вашите колежки по цялата България. Ходите на обикновенно училище, движите с обикновенни момчета. Возите се в обикновенни коли. Но не правите разлика между пича който по цял ден хвърля чували на блендера и момчето с беемвето. Вие си мислите че трябва да ви возят в лъскави баварци и да ви купуват скъпи дрешки. Не сладурчета вашите се трепят, за да сте нахранини и облечени. Да си имате парички за гримчета и щуротиики. Но никой няма да те качи в колата и да остане с теб защото имаш кило грим повече - Пичовете търсят в главата на момичето мозък и разбиране. Не искат да са с вас само за една вечер. Вие сладури просто не сте лишени от нищо! Трябва да блестите отвън и от вътре!!!Smiley

Та така, да не ми се сърдят сърцатите сладурки, след толкова пърливи думи. Не визирам тях. Вярвам че такива бебчета още има в наше село. Че талаша не е 2/3 а 1/10.

А ако има нещо, няма нищо. Лека нощ!