Дневникът на един маг

Това е последната издадена у нас книга на Паулу Коелю. Всъщност това е неговата първа книга. Като такава до голяма степен отразява мирогледа и житейстката философия на автора. Досега съм прочел само тази и Алхимикът. Тази ми хареса доста повече. В нея се описва пътя на автора от Франция до Сантяго Де Компостела в Испания. Този път е изминаван стотици години от поклоници, дошли да се поклонят пред...честно да ви кажа забравих какво точно. В интересн на истината в книгата авторът изминава този целият път за да достигне до негавата лична цел. По време на пътя си той научава много интересни и важна неща за света който ни заобикаля, но за които никога не сме се замисляли.
НЕОБИКНОВЕНОТО СЕ НАМИРА НА ПЪТЯ НА ОБИКНОВЕНИТЕХОРА!

Tова е посланието на книгата и съм сигурен, че всеки който я прочете ще се убеди в истиността му. Книгата се опитва да ни научи, че няма невъзможни неща. Трябва винаги да следваме мечтите си и никога да не казваме, че не сме достатъчно добри за да вършим нещо. Учи ни да търсим всепоглъщата любов и как да я запазим. Учи ни, че за да намерм и постигнем едно нещо, трябва да знаем за какво точно ще правим с него след като го имаме....

Доста добра книга, стига да бъде четена с внимание. Всеки ще открие нещо за себе си и след като я прочете веднага ще започне отново.
Горещо я препоръчвам!