На мен ли се падна честа да разкажа?!

Надявах се, че някой друг ще се престраши преди мен да напише нещо за съботния купон у Тонката (Ace Coke), но явно на мен ще се падне честа да разкажа.

Какво да ви кажа... Имаше наистина страшно много гости. Аз се чудя как се събрахме въобще. Пихме много, забавлявахме се много, снимахме се много. За съжаление моите снимки не съм ги качила, защото останаха на компа на Тонката, но се надявам, той да ги качи. За сметка на това ето снимките от Щепселинка и Тери.

Голямата изненада бяха Таничка и Жорката. Аз лично бях много, много щастлива, че най-сетне успях да се срещна с тях. Невероятни хора са просто. Ужасно съм горда, че ги познавам.
Не знама защо, но си мисля, че от всички гости най-много се забавлява joneff. Той проспа почти всичко =)

Аз си изкарах невероятно добре, въпреки че бях ужасно изморена. Беше ми ужасно приятно, че толкова много хора които обичам и на които държа споделиха празника ни. Защото в крайна сметка, както повечето от вас знаят не празнувахме май само рождения ден на Тонката.

Абе нямам думи просто... Усещам се как само повтарям едно и също. Затова оставям на вас да доразкажете, каквото сметнете за добре.