За по- чиста и красива София

Когато се преместих да живея в София, преди 3 години ми допадна цялата лудница. Има някои неща, които никога няма да ми се харесат, но това ще продължи да бъде така, докато всеки от нас не допоринесе да живеем в по- добро място.

Идеята не нещо ново, но пък е доста добро. Предлагам, един ден (или повече) седмично всички желаещи да се включим в почистване на определени райони, както и изграждането (или възстанованянето) на градинки.

В понеделник, смятам да говоря с колега, който има съответните познания за да разпише проект, съответните връзки, за да ни осигури подкрепа от Столична община, вероятно и финансиране по някой проект.

За да не бъде съвсем "без нищо" ще искам подобни мероприятия да бъдат обвързани с реклама, на блога и институциите, които са подкрепили идеята.

С гордост мога да заявя, че всеки, на кого съм споделила е изразил желание да се включи.
Ще ви помоля ако имате идеи и предложения в тази насока, да се свържете с мен по удобен за него начин, включително като коментари в публикацията, за да изградим максимално цялостна концепция.

Може да ми пишете Лични съобщения в БгЛог, на скайп: kotka_sharena, icq: 132882145 или маил на kotka.sharena at gmail.com, телефон 0898 20 79 14.

Нека не бъдем егоисти поне за ден и да направим града, в който живеем достойна европейска столица.