2007 пожелания за България

Днес докато идвах към работата ми хрумна да пусна този пост и се надявам след като го прочетете да го вземете присърце.
На прага сме на едно значимо за всички нас събитие - влизането на страната ни в ЕС.
Повечето от вас знаят, че аз съм един от тези, които не се радват особено много, че това ще се случи, но това е друга тема.
Факт е, че това събитие съвпада с посрещането на Новогодишните празници, което според мен е добър знак.
Идеята ми е следната: Всеки от вас да напише в този пост Новогодишното си пожелание, заредено с положителна енергия и искрено, ама много искрено да поиска това, което е пожелал да се сбъдне!
Пожеланието може да бъде както към любими хора, така и към страната ни, към целия ни народ, дори към цялото човечество!
Нодявам се, че освен, че ще пожелаете нещо на някого, ще направите и всичко необходимо това ваше пожелание наистина да се сбъдне и да донесе радост и щастие!
Мисля, че не е трудно да се съберат 2007 пожелания, заредени с положителна енергия - все пак регистрираните потребители тук са 1753 към момента. Но ви предлагам и друго- изпратете линк към този пост на своите приятели - ако сте им пожелали нещо, те може да ви върнат своите пожелания! :)
Ето и моето пожелание:
Пожелавам си и през 2007г. да имам до себе си своето семейство- съпругата ми и дъщеря ми, които да ме обичат и да ме подкрепят!
Пожелавам им много здраве и щастие и много усмивки!
Пожелавам на всички българи много здраве и щастие, да се почувстват повече европейци, защото има с какво да се гордеем много повече от другите с богатата си история, да имат повече самочувствие, да повярват в собствените си способности и да направят всичко възможно страната ни да стане чисто и спокойно място за живеене!
Пожелавам на всички политици да слязат от лъскавите лимузини и да се качат поне веднъж през следващата година в автобус от градския транспорт, да попътуват с пътнически влак, да чуят гласа на обикновения българин и ако им е останало малко човечност - да направят така, че да го заобичат повече от собствените си партийни интереси!
Пожелавам на всички Мир и Любов през Новата 2007!