Какво според вас трябва да направи държава на име България, когато в нея се чува смърт на Българите?

Това е въпрос с няколко значения! Обяснявам:
1. Въпроса е риторичен:) В нашата мила татковина е по добре да си от "малцинствата" отколкото да си от българският род? Не знам за каво циганите са се дигнали на бой, но вече в последно време бая пъти в нашата татковина се чува "смърт за българите" ?
2. Въпроса е емоционален?
1.1 Българската държава се държи като машеха към гражданите който говорят чист български език, а към тези който викат "ашколсун" и "чаавета" е по снизходителна? Да сте видели глобен циганин в градският транспорт? Май НЕ!!!!

1.2. Нон-стоп се обяснява, че "малцинствените" (та те са повече от нашата група, ма карай) групи имат права? А ние нямаме ли бре аланколууу? А или както аз казвам докато г-н А. Доган е на власт това няма да спре! Писна ми турчин да е нон-стоп в управлението на държавата. Тая гадина да си ходи в Турция и да управлява там!
Нашата държава е отново в поза "партер" пред нашите мили "малцинства"!  

1.3. Каде в друга държава ако някой каже смърт на французите или немците или англичаните не е прибран в затвора и не е бил бит по няколко пъти на ден?

3. Въпроса е политически?

Идват избори, който някой хора много искат да спечелят:) И няма да се спрът пред нищо за да останат във властта, това е!

Защо мама не ме е родила ром или турчин:) Щях да бъда с едни гърди пред българите:) Но няма брате - българин съм и се гордея с това!