За "честните прокурори" и "честните ченгета"

За "честните прокурори", възмутени от Цацаров, разбрахме. Те се оказаха ченгета от ДАНС, решили жертвоготовно и по матросовски да защитят своя патрон Боко Тиквата с цената на поредните лъжи. Само дето взеха, че грозно се провалиха.

Но тяхното дело тези дни бе поето от "честните ченгета". Те са само 10-15 платени агитатори, но присъстват и коментират вече във всички форуми. Ако могат пак да излъжат, наплюят, заблудят...Как ще ги познаете? По просташкия, елементарeн стил и повтаряните едни и същи лъжи. То, на полицай много въображение не му трябва. Подобно на своите идоли Боко и Цвъко те имат заповед и я изпълняват. С едни и същи "спуснати" думи и аргументи.

Нека да проследим "бисерните" им мисли и коментари:Сидеров бил "луд", "ненормален" и т.н. "Лудите, лудите, те да са живи!" - казваше чорбаджи Марко, ама де ченгесарите да си спомнят "Под игото". Ами "луд" е Сидеров! Вместо да си пие винцето по празника решил за някаква своя активистка да се загрижи и до МВР за проверка ходи! Била бита-пребита от мутри на ГРОБ, ама кво от това? Нали в полицията няма сигнал? Намерили жена със същото име в Средец, пък тя случката в Камено? Да си трае там, да вярва на родната полиция,какво му пука за обикновените му избиратели!

Сидеров се държал "некултурно" с журналиста от СКОТ (пардон СКАТ!) Ах, позор! Само дето псевдожурналистчето с провокациите си заслужаваше повече от леко задържане с ръце. За обидите, които журналята и шефа на тая скапана кабеларка отправиха към избирателите на "Атака" резонно бе поискано извинение. Ще бъде поискано и възмездие - съдебно и друго.

Сидеров щял да направи "тройна коалиция" с БСП и ДПС?! Точно с тези ли? Той веднъж се излъга да партнира на ГРОБ (тоест с комунистите-ченгета) и не е забравил горчивия опит. Заради това нееднократно и публично заяви, че няма да дочакат от него подкрепа за никакво правителство и никакъв премиер. Нещо повече: Атака не участва в гласуването за ръководство на парламента, не подкрепи Миков или Цачева (еднаква отврат!) и не пожела зам.председателско място. А инсинуациите, че с отсъствието са подпомогнали избора на Миков бе лесно разгромено с теорията на простите числа. Знаем как ченгесарите недолюбват висшата математика и науките въобще, ама поне с простите сметки да се справят! 

Сидеров бил "груб" към полицая пред Народното събрание. Bиж, тук чувствата са искрени! В ценностната система на тези хора полицаят е нещо по-високо и по-ценно от писателя, художника, публициста, композитора, учителя. Той бил "символ" на държавата?! Хайде бе, символите на една нация са доста различни от изпростели "ушеви"! Публична тайна е, че за 90% от мутро-милиционерите важи максимата "въздух под фуражката". Едно време на дипломите за висше образование имаше едно важно уточнение: пишеше "висше-военно" и "висше-милиционерско". Това да изясни Борисов като обяснява как за него били гласували хора с "висше" образование. Висше ама какво? 
Чест прави на полицайчето, че след нелепата си намеса, намери сили да се извини на депутата-патриот и случаят е приключен.

Накрая с гордост за встъпителната реч на Волен Сидеров при откриването на НС - великолепна, разтърсваща, по "воленски" безкомпромисна. Това е истинският Сидеров и затова речта му е гледана в най-популярния видеосайт на България повече от 80000 пъти! Одобренията са над 5000, а зложелателите не могат да стигнат и 400. 
http://vbox7.com/play:0cf33d8364
Е, сори отново, господа и дами "честни" ченгета.... Докладвайте чинно: Пак се провалихте и подобно на Вашите идоли като Боко, Цвъко, Калинко (Георгиев) и Ванката (Танов) ви чакат раздяла с лапането и топлите столчета, народният гняв и както каза Волен "много страдание"!