Добри инициативи

"Макар, че за ден на татковците международно е признат 26 декември, в различните страни се празнува по различен начин и на различни дати. Денят на бащата е празник, на който се чества бащинството и родителските грижи на мъжете. В търговищката ОДЗ „Пчелица” организираха Ден на таткото." - по материал от нетинфо.
  Няма какво да кажа - БРАВО! на колегите от Търговище. Това си е начин да се уважи ролята на отговорното бащинство в детското развитие. Ще се замисля и аз по този въпрос.
  Искам да Ви подсетя и за още една добра инициатива по повод времето за пролетно почистване:
"Пример за участие в подобни акции дава  пловдивската юристка Деси Белева, която пише в сайта gorichka.bg:

"Добър родител ли съм и правя ли най-доброто за децата си? За съжаление не винаги отговорът на този въпрос е положителен, но истината е, че много се старая.

Миналата събота най-после се почувствах 100% добър родител. Защо? Ами защото запретнах ръкави и заедно с още петнайсетина ентусиасти почистихме двора на детската градина и засадихме малко цветя и храсти..." - ВРЕМЕ Е ДА ЧИСТИМ! Хайде да отговорим на инициативата "Да посадим дърво" , идея на блогера Иван Ангел от бглог.нет,с инициатива в детските градини "ПОСАДИ ЦВЕТЕ" - ще ни стане хем по-красиво, хем ще изживеем приятни мигове - и учители, и деца, и родители.