Национален поетичен конкурс в Трявна

    От 31.05.2007 до 03.06.2007 община Трявна провежда Славейкови дни в Трявна. В рамките на тържествата е награждаването на 02.06.2007 от 19:00 часа на победителите в националния конкурс на името на Петко и Пенчо Славейкови за лирично стихотворение. Новото тази година е, че за първи път конкурсът е анонимен. 
    Всеки автор има право да участва с по 1 лирично стихотворение, изпратено за участие в печатен вид на машина или в компютърна разпечатка. Ръкописи не се приемат. Всяко стихотворение се придружава от малък плик с имената и адреса на своя автор. Краен срок за изпращане на стихотворенията: 15.05.2007 г. на адрес:
Трявна 5350, 
ул. “Ангел Кънчев” № 21, 
Община Трявна, за конкурса “Славейкова награда”


Организатор е Община Трявна с помощта на Министерство на финансите и Министерство на културата и под патронажа на г-н Георги Първанов,
Президент на Република България.

На мен лично ми се искаше да има обявен email, на който да се изпращат стихотворенията, по-удобно е, а и може да се ползва форматиране, което не винаги излиза на хартията. Но това е виждането на организаторите. Пък време до крайния срок има... Успех на всички желаещи!