ПРОПАГАНДА, А?

Пропагандата не съществува от вчера. Не е изминало много време от сблъсъка на две идеологии и борбата между тях. Похватите са същите, само че се изместват обектите на сблъсъците. И за какво всъщност става дума? Всичко Мара втасала, опряхме до гей парада. Да ги забраним, да ги линчуваме, да ги изкореним! Но първо трябва да манипулираме общественото мнение. Ще го направим с "Политика на обективност"!  Или по силата на своето положение сме длъжни да подчертаем този факт: 

 "От 20 години ни лъжат, че хомосексуализма е нещо нормално. Убеждават ни, че педерастът се ражда такъв и ние трябва да го приемем. Твърдят, че хомосексуалистите са хора като нас  и ние трябва да се отнасяме с тях, като с всички други."

"това са долни лъжи, защото науката казва следното:

ХОМОСЕКСУАЛНАТА ОРИЕНТАЦИЯ НЕ Е ВРОДЕНА, А СЕ ФОРМИРА В СЛЕДСТВИЕ НА НЕПРАВИЛНО ВЪЗПИТАНИЕ"

Т.е. натрупват се факти (уж обективни), за да се спечели доверието на аудиторията. А всъщност според т.н. класическа организационна теория в периода между втория и петия месец на бременността от тестиса на мъжкия плод се отделя тестостерон. Той повлиява определени нервни клетки в отделни части на мозъка, които се съединяват с други, също точно определени. Така се получава верига от нервни клетки, които "закодират" мъжкото полово поведение. Ако свързването стане преди или след посочения период, тогава то няма да е станало по т.нар. мъжки начин, а ще е женско и този човек завинаги ще има хомосексуално поведение. Дори не бих твърдяла, че това е болест.


1. Продължаваме със следния похват: „Лепене на етикети”

„ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ ЧЕСТО СТРАДАТ ОТ АЛКОХОЛИЗЪМ И НАРКОМАНИЯ

ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ СА С ПО-ЛАБИЛНА ПСИХИКА И ПО-ЧЕСТО ИЗПАДАТ В ДЕПРЕСИИ .

ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ СА ПО-СКЛОННИ КЪМ ПЕРВЕРЗНИ СЕКСУАЛНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ- САДИЗЪМ, МАЗОХИЗЪМ, ОРГИИ, СЕКС С НЕПЪЛНОЛЕТНИ, СЕКС СРЕЩУ ПАРИ И ДР”

Ето го средството, което да накара хората да възприемат определено становище без да търсят каквито и да е аргументи „ЗА” или „ПРОТИВ”, като преди всичко се спира на психологическото въздействие. Използват се човешките чувства: омраза, страх, гняв и т.н.  Охарактеризирайки отрицателно нации, групи хора или теории, се влияе върху събеседниците, предизвиквайки техните емоции. Т.е. хомосексуалистите ще изнасилят децата ни. И какво повече да приказваме?!

2. „Блестящи обобщения” –

„ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ, ОСОБЕНО МЪЖЕТЕ, СА МНОГОКРАТНО ПО-РАЗВРАТНИ. СПОРЕД АМЕРИКАНСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, ОКОЛО ЕДНА ЧЕТВЪРТ ОТ ЗАПИТАНИТЕ ПЕДЕРАСТИ СА ИМАЛИ НАД 1000 ПАРТНЬОРА”

С този подход се идентифицира програмата-цел с най-високи морални качества, като се набляга на  възвишеността: лоялност, честност, хуманност и т.н. Използва се с цел да затъмни логическото мислене и втълпи нужния мироглед.

 
3. „Прехвърляне” –

„МНОГО ОТ ГЕЙОВЕТЕ СТРАДАТ ОТ БОЛЕСТИ, КОИТО РЯДКО СЕ СРЕЩАТ ПРИ ОСТАНАЛИТЕ МЪЖЕ- СПИН, ХЕПАТИТ А, В и С, СИФИЛИС, РАК НА АНУСА, РАК НА ТЕСТИСИТЕ И ДР. „

Средство, което използва уважението на хората към дадени ценности. Започва се спекула с авторитета им или с националните чувства, за да се наложи одобрението на една или друга теория. А какво по-ценно от здравето – нашето и на децата ни? Похватът се използва както за одобрение, така и за отхвърляне на идеи и схващания.

 
4. „Трупане на карти” –

„МЕЖДУНАРОДНИТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ ПОКАЗВАТ, ЧЕ ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ХОМОСЕКСУАЛИЗМА И ПЕДОФИЛИЯТА Е ПРЯКА. НАД 70% ОТ ПЕДОФИЛСКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В ЕВРОПА СЕ ИЗВЪРШВАТ ОТ ПРАКТИКУВАЩИ ХОМОСЕКСУАЛИСТИ

ПОВЕЧЕТО ОТ ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ ПРИЗНАВАТ, В АНОНИМНИ АНКЕТИ, ЧЕ СА ПРИВЛЕЧЕНИ ОТ ПЕДОФИЛСКАТА ПЕДЕРАСТИЯ И ИМАТ СЕКСУАЛНИ ФАНТАЗИИ С ДЕЦА

НАЙ-ВЛИЯТЕЛНАТА ГЕЙ ОРГАНИЗАЦИЯ В ХОЛАНДИЯ ПРИЕМА ПОЗИЦИЯТА, ЧЕ "ОСВОБОЖДАВАНЕТО" НА ПЕДОФИЛИЯТА Е ГЕЙ ВЪПРОС. в РЕЗУЛТАТ НА ДЕЙСТВИЯТА НА ТАЗИ ОРГАНИЗАЦИЯ, ПРЕЗ 1990 ГОД В ХОЛАНДИЯ ГРАНИЦАТА ЗА ПОЛОВ АКТ С ДЕТЕ Е СМЪКНАТА НА 12 ГОДИНИ”

Използва се цялото изкуство на измамата за спечелване на подкрепа. Истината се изопачава като фактите се премълчават, хиперболизират или фалшифицират, за да се подчинят на собствените интереси и цели.

 
5. „Общ вагон” – в смисъл на всички правят така :

„ХОМОСЕКСУАЛНОТО ПОВЕДЕНИЕ ПРОТИВОРЕЧИ НА НОРМАЛНИТЕ ПРИРОДНИ ПОВЕДЕНЧЕСКИ ЧЕРТИ”

Стремежът е да се накарат хората да последват безрезервно масите. Използва се естественият стремеж на хората да не бъдат самотни изолирани. Защото малцина са тези, които са си себедостатъчни! И тъй като целта е да теследват вкупом, призивът се насочва към голяма група хора, обединени по пол, възраст, социално положение.

Всъщност това са пропангадистки похвати, които се стремят да приведат в движение масите, да ги лишат от способността да мислят независимо, да ги поведат към цел, в името на която могат да се дадат невинни жертви.

 

И тук е моментът да намеся църквата. Според нея гей парадът трябва да се забрани, защото ще бъде съблазън за зрителите. А гледката на съседа Пешо по къси панталони и издут пакет не е съблазън? Или пък охранителят с черния потник и изваяните мускули? Или рекламата на мастика Пещера? Стига вече с криворазбран морал! И alexander beleff  отговори на Достоян за данните за хомосексуалните контакти между преподаватели и ученици в пловдивската семинария  и защо всички мълчаха и се правеха на неразбрали. И на мен, моля, за скандала за приходите от свещоливницата. И освен това- в заключение -  предпочитам мъжът да е избръснат и парфюмиран, а не космат и некъпан! И искам да има парад, защото най-малкото ще внесе цветност сред бетона и асфалта на нашия град!