Фенкис или кибер кракера от бг се върна

Мъжеложеца се върна в нов облик, не нравоучителства благо а направо ругае и обижда. Какви ти съдилища, какви пет лева? Той мъж ли е или домакиня?

Ех, поставиха ме на място: "Абе, охлюв, кой ти иска помощта, бе?! Апропо, @Моньо, държа да вметна,че последния ти пост, в който използваш снимки на Симион и правиш нескопосани производни статии е нарушение на Криейтив Комънс".  Ко да кажа освен - "Абе, охлюв" кой ти иска мнението бе?!? Използвал съм една (1) негова снимка. И още нещо, умнико, блоговете са защитени така само в САЩ а тук е друг континент, дето живеят "религиозни фанатици, примитиви пещерни" и други. Та тук не се признава - уви. Плюс това съм цитирал източника бе "охлюв". И трето, като го видя следващия път ще го питам, та ако има проблемация с тези снимки ще ги сваля. Ама ще се разбера с него а не с теб.

Пак има виновни, този път са "тъпите търсачки заедно с ника ми индексират призива на @Моньо "мъжеложецо...". О ужасТ! Но не плачи дете, скоро роботчетата ще минат пак и айдееее няма кеш, няма вече и помен от кибер кракера.

Я да се цитирам сам: "Както казах, ти си срам и за педерастката общност. Всички педерасти,които познавам независимо дали са реализирани или латентни осъзнаватпроблема си. Ама то се иска ум за това, както и сърце за да признаеш проблема си".

Както казва С. Сталоун в един филм: да си народите голямо котило - с приятеля ти. Ако генетиците успеят, да не дава Господ.

п.п. Използваната фраза е от филма Танго и Кеш. Произведен е от Уорнър Брос. (да не ме емнат под давление на киберкракербг:))