А я сум запуес

Пш-ш-ш, браточка!  Нали знайш, че живуркам нейде в други реалии и немам връзка с главния мениджър по реалититу - Литъл Систър? Усфен туй - `ич та `ич се не интересвиркам от европската, азиатянската, африкаската и австралийските визии. Баш за тва си рекох по едно време - навият ли се да направат антарктиянска - може и да перна едно ухо. Ако не кандисат и сторат само хАмериканска -  леле брато - отлитам с гугутките на север! Вервам дека и ушната кал ще да ми се втечни от притока на новинки от нея и ще да се наложи да слушкам само крадена музика с ем пе три плейърченцету!

Та гле`й сега, да си дойда аз на думата - днес съвършено случайностно разбрах, че видиш ли таз година Булгаристан наместо някоя шамандура, щел да се представи на Европската визия с много джиджана песнявка от deep zone project. На т`ва му се вика джиджана старина братче!



Нали съм модерностен и още любопитностен, та рекох си за инфо да перна ухо към комшиите. Ми-и-и не са лоши, ама нашата Йоана е бая харностна - същинска радост на рабоещите за силна десна ръка :)))

А комшулуко? Скиви - турски рок, яко-о-о:))) Що немам колега дето вика - Симе-е-е пусни турско?! Подир туй на мой си ред да му река - айде, черпа те с една песнявка! На, цълувъй ми ръка и съ радувай!





Само за сведение - пичовете от deep zone project се си турнали музичката за кеф на народа в нета - да се точи и слушка съвсем легалностно.:)
Без майтап!
Еваларка - пичове, а и не само сте!;)

Пущи с`а едно ес ем ес, да се облажа и ази за инфото де! Кинта и двайс с де де се ту, ко му плащаш?!