5-те стадия на пиянството

Преведено от тук

ПЕТТЕ СТАДИЯ НА ПИЯНСТВОТО

 

№1 – Умен

 

Изведнъж се превръщате в експерт по всяка тема. Знаете всичко и горите от желание да споделите знанията си с всеки потенциален слушател. В този стадийй винаги вие сте прави, а събеседникът ви непоправимо греши. Готови сте да прекарате часове за да го убедите в правотата си. Става интересна гледка, когато и двете страни по спора са в този стадий. Двама души спорят по проблем, за който си нямат и най-малка представа, но абсолютната им убеденост в компетентността им осигурява нечовешко забавление на всеки слушащ.

 

№2 – Красив

 

На този етап сте убедени, че сте най-добре изглеждащата личност в цялото помещение и всеки гледа във вас. Намигате на непознати и ги каните на танц, защото те – естествено – са ви се възхищавали цяла вечер. Вие сте центърът на вниманието, и тове е естествено, защото вие сте най-красивото Божие творение.

 

Не забравяйте, че все още сте умни, следователно можете да говорите по всяка тема на света.

 

№3 – Богат

 

Ставате най-богатият човек на света и поръчвате пиене за целия бар. Това не е проблем, защото зад бара ви чака брониран камион, фрашкан с пари. На този етап може да правите и облози. Разбира се, все още знаете всичко, така че няма ак да загубите. Освен това поръчвате пиене на всички в бара, които ви се възхищават, защото вие сте най-богатата, най-красивата и най-умна личност в света.

 

№4 – Безсмъртен

 

В този етап можете да се биете с хората, с които сте правили облози, защото нищо не може да ви уязви. Можете да отидете при гаджето на жената, която цяла нощ ви се е възхищавала, и да го предизвикате на схватка между пари и интелект. Няма как да загубите, защото знаете всичко, имате всички пари на света, а евентуално сбиване не ви плаши, защото сте неуязвим.

 

№5 – Невидим

 

Последният стадий. Можете да правите каквото ви скимне, защото никой не ви вижда. Можете да танцувате на масата, или да се съблечете по бели гащи, с цел да впечатлите хората, които ви се възхищават. Останалите в помещението просто не могат да ви видят.Освен това сте невидими и за тези, с които сте се сбили по-рано.

 

Можете да вървите по убицата, пеейки с пълно гърло (все още сте умни, така че знаете песента идеално), и никой няма да помисли нищо лошо, защото сте невидими. Всички задръжки са изчезнали. Каквото и да направите, никой няма да разбере.

 

Или поне вие няма да си спомняте.