Обезчестяването на Serenity!

Първо да кажа, че това трябваше да бъде публикувано вчера. Ама проблем от печатницата и го оставиха за днес. А днес се забавиха поради технически причини (досадни братя (един брой, ама то стига) окупирали апаратурата).

Та да си дойдем на думата:)

Чудя се от къде да го почна... Иска ми се направо да се нахвърля на причината за поста, но май е по-добре да започна отдалече.

Вчера ми беше втората среща с някой от блога. Мисля, че е ясно Serenity беше жертвата :р Тези две срещи, а вярвам и всяка следваща с хората от блога е не като запознанство с нов човек, а като среща с приятел, който не си виждал дълго време. Стопля ти душата, въпреки жегата:)))))

Гони ни нас двечките творческа мания. И нали и тази лудост трябва да избие на някъде. Наблюдавах работата на Жоро съвсем отблизо. Мога да ви кажа, че въпреки болката нашето момиче смело изтърпя процеса на татуиране. На моменти май и идваше повечко, ама нали бях наоколо да и се хиля и да се плезя, та избутахме до края. Но тъй като и аз съм минала по тоя път вече, преди година много добре разбирам през какво трябва да се изтърпи в името на красотата:)

Резултата е страхотен. Чак като го гледам днес ми идва и аз да се втурна за поредното обезчестяване. Макар така да се нарича само първият път... Трябва да питам Жоро как се наричат всички останали пъти, той поне  е напред с материала (целия се е татуирал) :)

Харесва ми да бъда обезчестена:) Като гледам усмивката на Serenity на нея май и харесва още повече:) Предвид и колко бързо се нави за още един път... мисля, че даже и хареса прекалено много. Дано не реши да стига Жорката в творчеството ;)

Лошата новина е, че нямахме апарат да документираме събитието. Хубавата е, че въпреки това можем да ви покажем снимков материал.

Снимките са 18+ затова молим всички под тази възраст да не се заглеждат:)

Колкото до Жорката, това е собственика на Студио „МОПС” в Пловдив на Безистена. Един такъв сладур, целият в татуси:) Перфектна работа и за татусите и за пиърсинга. Опитах и двете, а за в бъдеще планувам още:)


Serenity, ЧЕСТИТО ОБЕЗЧЕСТЯВАНЕ И... ДОБРЕ ДОШЛА В КЛУБА!

П.С. Инфо за непорочни - Процесът на първото татуиране се нарича обезчестяване. ;)