Колко мъже са нужни за да съблекат една жена?

Прибирам се с нов мъж. Чудесно! 3-тия за тази седмица, а тя е съвсем в началото. Обещаващо. Може да пробвам да си подобря личния рекорд. Ей така, от любов към спорта.
Та прибирам се с поредния. След дълги обяснения момчето схваща, че блузката ми се разкопчава и не е нужно да я дърпа я през главата, я през краката да ми я свали. Още като го видях си казах, че е скрит талант, има хляб у тоя пич.
Хубавата новина е, че бях с пола, че като го гледам как се справи с блузката.. сакън да беше панталон. Хем уж носят такива, ама щото си нямате на идея какви невероятни методи за събличането им намират. Ма то така, въображението направило майнуната човек...
Е, като съм тръгнала да разказвам, да си кажа, че копчето му даде зор, а за ципа.. мале тея ципове. Дай им цип и ги остави. Най ме кефи да гледам изражението на мъж, мъчещ се с цип. И хем  не е като да не са виждали, ама...
Истински хубавата новина е, че не носех гащички. Не за друго, ама представяте ли си на първа среща да ми разтваря дупето, че да ги търси. Хубави времена бяха на времето, ама ей го на... какво доживяхме.
За борбата със сутиена може да се говори много. То малко като работата с ципа, ама по-заплетена. Нема такъв филм. Вечерям, пуша цигара, две, изтрепя народа на Куейк, разцъкам порно сайтовете... нашия още се бори със въпросното високотехнологично съоръжение. Абе и тяхната не е лесна, какво да ви кажа.
Ама имам си и аз добрите дни. Викам, чакай да ударя едно рамо, той ще се реваншира на фронта. Все ми е било чудно, защо един мъж тръгва да ми сваля сутиена, като не се сеща да ме хване здраво за циците, че да ги полигави... и те душа носят.
Както и да е, майната му. След време се свиква. До тук добре, ситуацията е под контрол.
По външни белези уж всички жени сме еднакви. Е, някой нямат цици, други нямат дупе, някой имат и от двете, ама то пазарна икономика, за всеки по нещо. Ама всеки път ми се налага да рисувам карта до оная си работа, че, а дано да вземе да я свърши някаква. Но той вече е уморен и сладко спинкащ.
Тва е с един мъж... явно твърде недостатъчно. Оня ден пробвах с двама... Явно ще трябва да увелича бройката.
Та колко мъже са нужни за събличането и задоволяването (де тоя късмет) на една жена?