На 10 месеца

Днес бебе Теди навършва 10 месеца.. всъщност в 14,30 ще ги завърши :) Тези дни покрай многото проблеми не съм писала много за нея, но е ясно,че това човеченце ми помогна и ми помага и ще ми помага за в бъдеще да развия аз себе си докато се грижа за нея, докато раста с нея.. защото все пак с появата на едно такова чуденце и ти самият се превръщаш в чудо и сътворяваш чудеса всеки ден!

Ето я моята нова радост, която става на 10 месеца и все още я наричам бебе, макар че вече си е едно малко човече със своя индивидуалност, очарование и светлина.

За нея майка ми казва,че е любвеобилно същество, за нея майка ми казва,че като се засмее слънцето изгрява. Аз съм много щастлива, че и аз съм нейното слънце, щастлива съм, че се появи в живота ми въпреки всичките трудности , с които се наложи да се сблъсквам.. но й благодаря, че благодарение на нея аз все повече вървя към собствено извисяване, израстване и себеосъзнаване. Осъзнаване наистина колко разнолика е обичта, колко сила има в нас, само трябва да си повярваме, а и който като мен не можеше съвсем да си повярва, в неговият живот се появява едно такова чуденце :)

Благодаря ти, Теди, че ме направи своя мама!

Благодаря ти, че ми показа какво е да си отдаден на някого, благодаря ти че ме научи какво е да си майка, благодаря ти за всички онези чувства, които събуждаш у мен!

Благодаря ти, че с всеки изминал ден превръщаш и мен в завършен човекк.

И Теди.. аз ти обещавам, че ако не срещна твоят истински татко, ще бъда за тебе и тате, и мама и дядо и баба и ще се опитам по всеки възможен и невъзможен начин да запазя слънцето в очичките ти!

Бичкам те!