Новаци в втори живот и добре е да се знае

Толкова много неща има в Втори живот така че откъде да започна ...?
Няколко полезни съвета за новаци/newbie/

ОК току що си се регистрирал,оцелял си на Ориентировъчния остров,научил си се как да ползваш камерата си и как да летиш.Може би ти си в някоя  Добре дошли зона чудейки се  какво да правите и къде да отидете.Ако сте жена сигурно ще получили вече 1 си ,,Здравей sexy,,.
Трябва да знаете как да се предвижвате в Втори живот.Да може да ходите или да летите.Но никoй не използва това когато трябва да изминете дълго разстояние.Всички се телепортират наоколо.Не изглежда,,реално,, но се свиква -това е част от начина на живот в СЛ.
Как да намерите място до което да се телепортирате?Има няколко начина но най бързия начин е SEARCH window.Кликнете на SEARCH бутона които е в дъното на вашия екран.Search прозорцитеа предлага богата информация с която можете на намерите всичко което искате в СЛ.Като на начало натиснете,,Places,,/места/ и напишете дума за да получите лист от места.Например ако искате да си купите обувки напишете,, shoes,, и ще получите списък на места където се продават обувки.
Засега напишете-newbie- в Find i натиснете SEARCH.Би трябвало да видите списък на места подредени по количеството на трафика.
Едно от полезните места за новаци е New Citizen Plaza.
Поздравления ти току що направи първото си успешно търсене и се телепортира там

Копирано от форума на Втори Живот