Преди някое си утре

Уморена съм, а не ми се спи. И по-точно спи ми се, а не ми се ляга... Тук около мен се случиха много неща. (Да ме заплюете, сериозно говоря, ако не седна тия дни да напиша нещо по въпроса). А сега е само късно и е хубаво по тази причина. Всеки откраднат миг е миг спокойствие. Гот. Не се налага да кръстосвам шпаги с кой ли не (а утре ще се налага) .... утре всъщност е днес, защото вече мина 12 часа.

Но не се оплаквам де (за шпагите), интересно е. Признавам, понякога просто си мечтая нещата да се уредят, но знам, че аха да дойде така лелеяната сигурност, и ти става скучно. Важното е да има микс и от двете... как да е.

Това са, така да се каже, моите разсъждения след края на деня, а плънката (т.е. защо си ги мисля тия неща по тоя начин) сигурно ще ми отнеме часове писане. That's my life в момента. Чудя се, що за поука би било това. Калпава поука. Затуй и не съм седнала толкова време да разказвам ... липсва ми читавата поука.

А в този момент сякаш утрето няма да дойде. Нещата, (задачите), които логически ще последват като се събудя, са толкова далеч, колкото, да речем, сватбата ми.

...всъщност знам, че ще се оженя. (само не знам за кого..?) Че това, което напоследък ми се струва толкова невероятно (да ми хареса някой, ама наистина), ще стане в един момент. Вече си се чудя сама на себе си с каква лекота тегля една майна или просто си казвам: "Абе мани го тоя".  Да харесам някого ми се струва почти толкова вероятно, колкото да спечеля от лотарията ...

... и в същото време, може би напук на това, което твърдя, в главата ми става друго. Уморена съм, утрето е далеч (както вече споменах), и в тиквата ми блуждаят единствено откъслечни смесени спомени ... за разни мъжове, които съм срещала тия дни.... откъслечни случайни контакти, които незнайно защо са ми направили впечатление .... ъъъъъъ ... "такова" впечатление. (На мен ли няма кой да ми хареса? Ха!)

Но нека си стоят абстрактни (споменчетата). Никак не ми пречат, само мъничко ме е страх да не станат конкретни... 
А и сега ще си лягам, трябва! Стана много късно, а утре пак ще кръстосвам шпаги.