Страхотен Ден!

Страхотен Ден! Днес сутринта едвам се измъкнах от леглото. Болеше ме главата, виеше ми се свят корема ме срязваше. Имах обаче от вчера известие за получено препоръчано писмо, и тъй като почти никой не ми знае адреса тук и липсват всякакви официални регистрации с този адрес доста ме озадачи това писмо. Викам си лошо не лошо боли ме крака не ме любопитството ще ме изяде трябва да отида да видя какво е това писмо и така лека полека коцук коцук към пощата. Отивам взимам писмото си и какво да видя балсам за душата ми. Отговор от столична община относно моя жалба за подминаване на спирка от автобус 76 (Тери благодаря за окуражаването).

Та какво има в писмото отначало малка овертюра относно какво е и след това ...

"За допуснато нарушение на Чл. I. т. 4 "Спазване на маршрута и спирките" дисциплинарната комисия на поделение "Дружба" му е наложила парична санкция съгласно ВПОРЗ/вътрешни правила за организация на работната заплата. Водачът е предупреден, че при следващо нарушение ще му се търси отговорност съгласно Кодекса на труда" ...


След което и най-учтиво ми се извиняват. Може би все пак и тази държава ще се оправи. След това нито тълпите цигани пред посолствата по Евлоги Георгиев, нито поредното тъпкано 76, в което нямаше място да се обърна могат да ми развалят настроението. Сега в главата ми има само една песен от преди около 2 години на Сборна Формация "Страхотен Ден!". Днес аз изживявам своя страхотен ден, пожелавам го на всички!