Спомени

На времето имаше едно предаване "Спомени" и един мъж си разказваше спомените и му ставаше кофти....

Стоя и си мисля…Спомням си хубави моменти от живота си и ми е мъчно…искам непрестанно да се чувствам щастлива…не искам да плача докато гледам снимки от щастливи моменти…Невъзможността да бъда с някой, който ми харесва ме мъчи, затварям се в себе си…и си мисля колко ми е тъжно и колко страдам за нещо невъзможно, именно това че е невъзможно го превръща в трагедия. Понякога мразя спомените. Не искам да плача за това че ми е било хубаво.

Срещаш човек, искаш да си с него, мислиш постоянно как ще бъде когато сте заедно и изведнъж не се получава или просто е невъзможно по някакви причини и…ти остава само да се примириш. Когато най после си мислиш че всичко е забравено попадаш на хубава снимка, стара, но връщаща спомените, започваш да виждаш образите на снимката колко са били влюбени или умълчани и страдащи, тъжни, виждаш насълзените очи на някой близък изпаднал в същата ситуация или дори на самия себе си и…виждаш колко добре е изписана мъката от раздялата завинаги…………………

Изведнъж сякаш пак си там по онова време, усмихваш се и…докато се усмихваш се осъзнаваш и това те прави по нещастен от всякога. Мислиш си че една невъзможна любов е именно голямата ти любов….чувстваш се безнадежден…нищо не ти остава освен да се примириш……………………………….