ДА подкрепим Дянков

Мисля, че е време гражданското общество да се активизира доколкото в България е останало такова. Във Фейсбук има група - Да подкрепим Дянков. Организира се днес акция - мирно бдение със свещи пред Президентството от 17,30. Нe съм в София, но се надявам да има останали още хора, които държат на достойнството си и да отидат. Особено след целенасочената акция, която проведе при срещата си с Дянков. Човек, който е бил агент на ДС няма право да иска името му да е чисто и неопетнено. Чрез агентурната си еякулация той отдавна го е опетнил. Постъпката му за публикуване на стенограмата без да е уведомил Дянков е повече от гнусна и доказва агентурното му минало и селския му произход.

Ето един цитат от Огнян Минчев, който ми хареса и се покрива с част от мнението ми за президента - "Първанов е олицетворение на цялата ориенталска изостаналост, безхаберност, болшевишко интригантство и византийски модел на политическо далавераджийство, който тегли България към дъното."

Горе на главаната страница стои един призив за протест за синята зона в София и ми се набива вече цяла седмица. Проблема е само столичен. Оревахте света за това. Сега има значим национален проблем - ще допуснем ли един агент на ДС да се гаври с цялото общество. Така, че подкрепете акцията. Още повече, че Дянков е един от най-свестните и работливите хора в това правителство. Да не допускаме това, което се случи с Иво Инджев /уволнение от БТВ след въпрос към президента за апартаментите му/ да стане и с Дянков.