Новия лозунг на парламента - Безочието прави силата!

Преди малко реших да хвърля поглед на днешните вестници и какво си мислите, че виждам във в. "Сега"?
Миличките ни пухкави и ненагледни народни представители решили да си направят още от сега коледен подарък - да си закупят 40 нови BMW-та и както се казва в статията "по този начин е на път да бъде сложен край на хегемонията на "Мерцедес" в автомобилния парк".
През март от парламента обявили, че са готови да похарчат 825 хил. лв. за леки коли, но по-късно сумата нараснала до 1 250 000 лв. без ДДС. 
Още нещо любопитно от статията - народните любимци, скрити в сградата, известна ни преди като "Народно събрание", до сега са били най-големият корпоративен клиент на фирмата от Щутгарт "Мерцедес", от която за последно са закупили през 2004 г.  20 "Мерцедес"-а C 200 Компресор. Те са били доставени на НС от "Вили Бетц" и "Балкан Стар" срещу 807 100 лева.
"Без да се броят новите автомобили, парламентът разполага с 80 лимузини. С новата покупка броят на BMW-тата и мерцедесите в автопарка на НС почти се изравнява.
Към 1 септември 52 от колите на парламента бяха навъртели над 300 хил. км. Според изследване на портал "Европа" България е сред европейските страни, които харчат най-много средства за поддържане на депутатските автомобили - над 1.12 млн. евро."
Ето как се харчат нашите данъци, уважаеми сънародници!
В тази връзка, предлагам площадът пред бившето Народно събрание да се нарича занапред  площад "Братя- разбойници", сградата - Народен срам, а лозунгът над вратата й да се замени с "Безочието прави силата!"

Цялата статия тук