Чувствам го

      Вече си помрънках за налудничевите си сънища. Стига толкова!(Само още малко) . Гадно е две поредни нощи да го сънуваш това. Като си преспах в моето легълце (вкъщи имам предвид) се чувствам преродена и доволна-  Наспах се  :)))))))))))))))  Докато си чета коментарите изведнъж ми хрумна нещо:  та аз не обясних,  че не самият сън ме притеснява- той е повода.  Причината е  "шестото" ми чувство.  Понякога просто ги усещам едни такива...........  и те се случват.
      По този повод се сетих за нещо веселко и реших, че трябва да го споделя.
      Преди месец някъде,  в Box-a (Дискотеката,  в която излизам почти всяка нощ) се бяхме събрали около 30-40 приятели и си избухвахме жестоко. "Мъжете" ( не, че имам нещо против тях,  просто са на 21)  напиха най-новият член на нашата дружинка- моето Пате.  Така я бяха напили,  че трябваше да си я прибирам.  В това състояние тя беше много сладка и почна да вика с пълно гърло: "ЧУВСТВАМ ГО" от центъра на градчето,  та така до 1ви блок.  Добре,  че по-рано същата вечер с нея двете си бяхме говорили за това.  Така че знаех за какво става въпрос.  И знаете ли какво направих? Аз! Трезвата и уравновесена (само пред непознати).  Виках. Виках с пълно гърло и се смях.  Виках с нея и се чувствах добре. Просто наистина чувствам.

P.S. Вегуш,  вярвай ми , този сън не е от моите - та той е платоничен!!!!!!!!!!!!! За гостито- ще е догодина, а аз те чакам след две седмици. И трето гледаха ми и пак ми казаха, че ще се омъжвам. Как искаш да не ме хване параноя?