Манипулации от НОВА ТВ

Пускам този коментар като отделен запис защото много мразя лъжи!

С поздравленията към пострадалите колеги Нина и Пенев за постоянството им в отстояване на правата си
им отправям и следното питане - с правото на учител, работил в 24 СОУ 8+4  години:

Кой ви дава право да омаскарявате един човек с долни лъжи, само за да постигнете своята правдичка?

Пенев, не ти ли е неудобно пред целия свят на 24-то и квартал Хаджи Димитър да наречеш Малина Михайлова "учител по трудово"? Че ако тя е такава ти трябва да си в трудови войски!

Заявявам, че обвинената в тазвечершната Тема на НОВА ТВ от Нина и Пенев колежка Малина Михайлова, - получила "незаслужено часове" -  е най-финият художник и учител, обожаван от децата, които й носят вода в шепи. Името й е легенда в квартала до днес, 5 години след напускането й. Колко концерти и изложби на училището сме правили заедно, рисувала е броевете на първия училищен вестник, като се върна ще пусна нейни работи. Правила е декори за концертите на училището, и до ден днешен нейната осемметрова "Света София" украсява актовата зала... Няма да ми стигне мястото, ако почна да изреждам всичко.

Но най-важното е, че тя никога не е била назначавана като учител по трудово обучение, не е и начален учител, както изтърси Пенев от екрана на НОВА, а винаги е била на щат учител по изобразително изкуство с пълноправна диплома за полувисше образование от института за такива учители в Дупница. И ако момчето репортер си беше дало труда да прочете какво пише в заснетата диплома на Малина Михайлова, щеше да види точно това!

Или може би го е видял, а репортажът му е просто манипулация? Защото не вярвам в канцеларията да не са му казали, че това е диплома на пълноправен учител по изобразително изкуство?...

Много ми е интересно също така - като хвърляш обвинение върху една жена, че е била "близка" с директора - защо не  си правиш труда да я потърсиш за коментар, поне да я видиш как изглежда ... 
Едно време репортерите ни задължаваха да дадем думата на всяко засегнато лице в материала...

 Днес същата Малина се дипломира след още 5 години упорито учене - "Педагогика на изабразителното изкуство" в Софийски университет - магистърска степен.
И постоянно е със стипендия за отличен успех!

И през цялото време не е спряла да бъде учител, няма ден отсъствие от училище, ходи и болна на работа, защото е един влюбен в професията си и изкуството човек!

Тя страдаше не по-малко от вас от разрухата, причинена от Балджиев на 24 СОУ - от 1000 ученика да го докараш до 300! - и си тръгна с огромна болка оттам.

И никога през ум не й е минавало да му бъде "близка".

Защото е дама.

А ти, Пенев - как си с кавалерството?
.....