Една обикновена петъчна вечер и едни обикновени голи цици

Снощи бях на дискотека. Една най-обикновена дискотека с блещукащи лазери, облаци тютюнев дим и счупени бирени бутилки по пода. И като всяка обикновена дискотека в обикновена петъчна вечер си имаше най-обикновен коронен номер. На бара се качи един обикновен батко с мускули, източени и изваяни като пресни банички с извара, облечен с две най-обикновени въженца, които заедно представляваха едни най-обикновени прашки.

И така, обикновеният батко почна нещо да се чеплези на обикновените бавни песнички, които обикновеното просто момче под прикритието на диджей пускаше. Започна обикновената кулминация на обикновения коронен номер. Обикновеното просто момче обяви обикновената невероятна, уникална, супер готина и фешън награда – една обикновена бутилка марково уиски. Обикновената награда се даваше за най-обикновения подвиг едно обикновено момиче да се качи на бара до обикновения батко с баничките и най-обикновено да си покаже циците.

Е, историята завърши най-обикновено, направо банално. Едно обикновено момиче се качи и си показа обикновените цици. И й дадоха обикновеното уиски.

Не пиша това, за да избълвам обикновената тирада за липсата на морал у младите в стил възмУтена и огОрчена (и най-вече – обикновена) махленска клюкарка. Противно на нейните вероятни представи, аз не смятам, че развратът, който блика отвсякъде във филмите ни, музиката ни, плакатите ни и дискотеките ни, прави от младите българи едно разюздано ебливо поколение, прескачащо от оргия в оргия. Напротив - мисля, че това е най-сексуално неспособното поколение на България от векове насам. Да, сериозно. За да участваш в оргията, трябва да ти е гот. За да ти е гот, трябва да ти е интересно. А обикновеното не може да бъде интересно.

За какво ти е да се занимаваш да я сваляш, да й говориш, да я обичаш, да й подаряваш цветя и да й даваш аспиринче като е болна – за да видиш едни цици. А иначе всяка вечер срещу 3 лева вход и без никакви други усилия – пак ще видиш едни цици. При това – всяка вечер различни! Е, верно, няма да можеш да ги пипнеш... ама нали си имаш баня – затвори се там, затвори и очите, пипни където трябва и всичко е наред.

На теб пък за какво ти е да му се усмихваш, да го очароваш, да му разказваш мечтите си и да му правиш палачинки – за да си покажеш циците и да се отъркаш в мъжко. А иначе всяка вечер (за дами – вход свободен!) Мистър Дискотека ще е радостен да му ги покажеш и да се отъркаш в него. Е, верно, Мистър Дискотека отдавна е неспособен да прави друго, освен да се търка... ама нали си имаш баня – затвори се там, затвори и очите, пипни където трябва и всичко е наред.

И така, момъкът и девойката си седят на тъмно и си се пипат, всеки в неговата баня. А по едни други географски ширини, едни други хора, които презираме като изостанали и безпросветни, си седят на тъмно, ама в едно и също помещение. И правят лют, безпросветен секс. Напълно обикновен, разбира се. Ама истински.