Закон на Мърфи

Абе кой е тоя Мърфи?

Моя милост реши да направи подарък от името на софийския шемет, демек мен си :) и варненския шемет на незнаен шемет, находящ се за момента в майна сити. След дълго чудене и мислене, доколкото е възможно блонди по душа да мислиии - ДА измислих го, една девойка го опакова - подаръчето де, и на следующии ден съчетах полезното с приятното, или казано по друг начин докат си работя викнах Еконт да ми отнесат изненадкатааа. И каквооо, изненадка за Еконт, Владимираки работи на тавански етаж - все едно на Кула Вилекула, едни вити и тъмни 78 стълби, в кооперация на годините на бабите ви, но ... дойде младежа от Еконт и ихууу замина за майна сити подаръчетооо.
Обаче "горният" Сър Мърфи си няма работа и сяя на кой да скроим номеррр ?
Такааа получателят бе уведомен, че му се готви изненадка и чакамеее, но тук се намеси Сър Мърфи - незнайният шемет трябваше да изфирясва по задачи и защото в къщата няма друг, подаръчето и бъдещият му собственик се разминахааа.

Да не си помислите, че Мърфи се е насочил към друга жертва? Не е ... сега му се е паднало да се е...а с шемети :)))
Намериха си майстора :))
Еконт обещаха в понеделник пак да потъсят човек... опссс ... шемета да потърсят. Да ама какво? Шемет незнаен па го нема - па по задачи. И па се разминали.

Вариант щом планината не иде при Мохамед - тоя па кой е? - то Мохамед ша ходи при планината. А Мърфи седи и гледа сейр. Да ама НЕ. Еконт са на майната си в майна сити :))) Вариантът отпадааа.

(Следва продължение)