0 0 гласа

Целувка за Иракли

 

Целувка за Иракли!

ДА СПАСИМ ИРАКЛИ обявявява НАЙ-МАСОВАТА ЦЕЛУВКА В ИСТОРИЯТА НА ПРИРОДОЗАЩИТАТА И НАЙ-ПРИРОДОЗАЩИТНАТА ЦЕЛУВКА В ИСТОРИЯТА НА СВ.ВАЛЕНТИН

14ти февруари 2008 г. - ден на ВЛЮБЕНИТЕ В ИРАКЛИ;
ПРЕД НАРОДНИЯ ТЕАТЪР „ИВАН ВАЗОВ“, 18:30 часа

Не само вярваме, но сме напълно сигурни, че всички, които следят развитието на кампанията ни, имат хиляди поводи да искат страстно да целунат многобройните представители на Министерски съвет, община Несебър, МВР, и най-вече Стоян Захариев и всички онези, представители на обичните ни Суис Пропъртис – хората в нежни отношения с бетона !

ТОЗИ 14-ти февруари няма да е като никой друг!

Този Св. Валентин  ще бъде  първият, на който ще се целувате, за да докажете, ,,,че само любовта може да спаси и вас и природата! Първият св. Валентин, който доказва, че в България се целуваме добре и то за да преборим апатията и кича!

ЕЛА(те) ДА СЕ ЦЕЛУВАШ(те) с хиляди хора , влюбени  в природата и ИРАКЛИ! Покажи, че дори кичът си струва, когато е за най-смислената кауза - нашата!

Убедени, че все пак любовта е в основата на  съществуването на всички ни, Гражданска група ДА Спасим Иракли ВИ кани ако:
-обичате да се целувате
-просто се обичате
-обичате Иракли
-обичате живота

искате да покажате цялата си любов на българското правителство и община Несебър, инвеститорите и багерите, бетонобъркачките......      

имате желание, но не сте имали възможност да целунете всички онези представители на властта, които ще превърнат Иракли в прекрасен бетонен курорт, в който сигурни сме, ще има доста целувки от всякакаъв вид!

Затова, а и защото наистина си мислим, че всичко, което липсва в тази държава е любов, ви каним на 14-ти февруари от 18.30 на  най-масовата в историята на България целувка!

Нека, ако ще се целуваме и ще празнуваме то да бъде за Иракли и българската природа!

Очаквайте подробности на сайта на Да спаим Иракли!   

Да превърнем кича в чистокръвен еко-пънк и смислен ден на хората, способни да обичат! Да отпразнуваме любовта си към хората и природата!

И изобщо....може ли любовта на гражданите да помогне на полицията и властта да свършат всичко онова, за което само сме си мечтали: задълженията си!

ОБИЧАЙТЕ СЕ И ВОДЕТЕ ВСИЧКИ СВОИ ПРИЯТЕЛИ, БИВШИ И НАСТОЯЩИ ГАДЖЕТА, МАНЕКЕНКИ С ЕКО_СЪЗНАНИЕ, МИКИ МАУС, АЛИСА и изобщо

VIVA L`AMOUR  et IRAKLI

daspasimirakli.org     *     iskampriroda.org

за нашата обща идея и ценност!
Повече информация тук >>

Нашите граждански искания:

- Да се спре незаконното строителство на Паничище и да се дадат гаранции, че ще се спазва законът и няма да бъдат допуснати ски-курорти на територията на Национален парк Рила!

- Да се спазва европейското и българско законодателство за Натура 2000 в Рила, включително Рила-буфер по хабитатите да се приеме в предложените от НПО граници, като не се изключва Паничище под натиска на инвеститорите!

- Незабавна заповед и реална забрана на всякакво строителство на Иракли и пълна рекултивация на р. Вая 
за сметка на нарушилите закона!

- Защита на всички защитени територии заедно с влизащите в Натура 2000!

В противен случай всички плащаме от джоба си
и оставяме уникалната ни природа да бъде непоправимо опустошена!