Събор на българската книга и премиера на "Играта"

Приятели :)

Човешката библиотека ще участва в тазгодишния Събор на българската книга от 31 октомври (петък) до 2 ноември (неделя). (Самият събор започва още в понеделник, 27 октомври.)

Мястото, както и досега, е музей “Земята и хората - бул. Черни връх 4, между Хилтън и Синеплекс.

Имаме цели два квадратни метра щанд - с около 60 книжки върху тях. Няма да са само наши, не :D - но пък ще са интересни.

Там сме всеки от трите дни, откъм 10 сутринта до 19. (В неделя ще си тръгнем по-рано - към 5 следобед.)

А на 1 ноември (събота), от 17 до 18 часа, правим официална премиера на “Играта във видеозалата на “Земята и хората”. Ще присъстват (почти) половината от авторите; и ще дават автографи. :D

(Във видеозалата - същата, в която провеждахме лекторията “13 национални кинофантастики” - ще се влиза през предния вход на музея и залата с кристалите, покрай щандовете на издателствата. Ако се объркате и не ни намерите - питайте охраната.)

Ta:

Ако никога не сте ни виждали на живо - баш ще ни е драго!

Ако отдавна не сте ни виждали на живо/на едно място - или все не е достатъчно - какъв по-уютен повод? Завет, красота кристална, много книги, малко хора… рай!

(Това за малкото хора дано си остане само изблик на черния ми хумор. Тъй или инак, тези събори поне досега винаги са били по-спокойни от Панаира на книгата. Тъй че да ни видите спокойно. ;) )

Ако искате да се запознаете с казанлъшките “Светлини сред сенките” - п(р)очетете линковете тук; и елате в събота, 1-ви. Светлинките ще кръжат в музея още откъм 2 часа по обед.

Тааа… Бъдете; аз отивам да си помечтая.

(Лелеееее… Три дни без търчане………)

Кал:)н

П.П. Преди да се отмечтая съвсем - някои от посестримите ни заглавия ги нямаме под ръка и ни трябва повече време да ги вземем. Ако искате от тях - пишете ни предварително!

П.П.П. В момента с ядрото на Човешката събираме пари, така че да покрием пътните разходи на Светлинките. Ще дойдат 6-ма автори. Билетите от и до Казанлък излизат по 17.60 на човек (всички са с 50% намаление), т.е. общо ни трябват близо 108 лева. Искате ли да помогнете и вие - независимо с колко, като жест към каузата? Пишете ни! Самите пари може да носите направо на събора, или дори след него.