Сдухация

Прибрахме се с Даро в Димитровград и защо ли? Сдухани сме и двамата много яко.Мен ме сдухаха нашите, а аз съответно сдухах него.. Прелестно..

А цялата работа с мама стана защото по телевизията даваха реклама на Music Idol и аз й казах че съм се записала първоначално, но сега няма да ида, защото видях за к'во иде реч и не ме кефи.. И взех, че й казах колко ми липсва музиката... как искам да пея, да свиря и понякога направо се задушавам от копнеж да хвана микрофон. Ама нямам пари... Ей това отприщи проблеми.. На нея й стана криво, а като й е гадно и се чувства безпомощна, тя се отбранява, без значение с какви средства и дали е нужно... Та с една дума ... Сдухация.

Не говоря много ясно, да.. Щото ми е гадно.

Искам си музиката! Искам да имам възможности за развитие и искам МОЯТА РОДИНА да ми дава тези възможности.
Искам, ама няма...

И какво да направя в крайна сметка? Да започна работа сега,да си взимам изпитите на късмет с 3, да рискувам образованието си за да се целя към някакви илюзорни мечти, които водят по-скоро към разрушение? Да замина някъде в чужбина и да не видя майка си години наред, за да се докажа? Да бъда друга, а не аз?

Може би трябва... Може би...

Писна ми...

П.П. А,да - и съм сдухана, така че различни напътствия в живота/кариерата не са добре дошли... Имам си родители за тази цел.

Пък и както е тръгнало скоро ще си местя блога...