Откриха ледена пързалка и в Хасково!

Днес откриха ледена пързалка и в Хасково :)))) И Албена Денкова и Максим Стависки се пързаляха на това откриване! :))) Много съм щастлива, че ги видях на живо, защото да ги видиш да се пързалят на живо е нещо неописуемо, красиво...
А ледената пързалка е много хубава :) Смятам и аз да отида да я сефтосам тази или другата седмица :) Ноо тоя път ще се навлека с 6 пуловера, защото тази вечер измръзнах само докато гледах представлението. Но за Албена и Максим си заслужаваше! Толкова ги обичам :)

Преди тях пък хванахме изпълнение на групата ТЕ. Стават... гласът на Любо е същия като на Миро, само по-лош. Миро пее 10 пъти по хубаво, ама отказа да прави кариера магарето... нещо се скапа от bg реалността и каза, че няма... Та за ТЕ - изпяха някои от по-известните си песнички. Хората им се радваха (аз винаги гледам реакцията на публиката към групите), пляскаха и пееха. След тях излязоха Албена и Максим, невероятните световни шампиони, и ми изпълниха душата с красота. Яд ме е, че хората не им станаха на крака (само малка част, сред които и аз). Яд ме е и че след представлението не отидох да се снимам с тях - това си ми е мечта отдавна. Яд ме е и че единствените снимки, които се направиха са у Васил, а на него не му пука дотолкова, че да ми ги даде :)) Той е страшно умен, но не се вълнува особено от фигурно пързаляне (макар че по мое мнение би трябвало да се интересува поне от факта, че тези хора прочуха България...) Все пак ще изнудя Даро да придърпа снимките и ще ги пусна тук да ги видите! Наистина бяха прекрасни и ме заредиха (то си ми личи в каква еуфория съм още)

След откриването водещият Дидо (онуй нисичкото и дебеличкото дето водеше преди Семейни войни) обяви, че можело вече да идем да се пързаляме, ама всички бяхме толкова измръзнали,а и Васко и Таня мрънкаха за кръчма, та си тръгнахме и се изтърсихме в КДК, където си уговорихме места за Нова година. То беше ясно, че пак там ще се спаси положението :) Но определено е много добър вариант. И съм доволна :) После отидохме да хапнем в Pizzellana (така ли беше?! абе бившата Астика) и с Даро си тръгнахме. Сега си седя и си мисля колко готино ми беше тази вечер. Само малко кофти, че няма да излизам повече днес и не съм сигурна дали няма да ми стане скучно след малко :) Ще се наложи да гледам филми май... Препоръчайте някой :)