Учителите те пък за какво са ни?

О аз предлагам направо да ги убият. За какво са ни учители само да са в тежест на бюджета.Пък и нацията и без това е неграмотна.То са си го казали хората прост народ слаба държава.Вече виждам и първите кълнове от това начинание.За какво пък да ги убива държата?Разходи за палачи пак.О току-що ми хрумна друга идея я да ги оставим да помизерурват,той геноцида сам ще си свърши работата.Пък и даскала за какво да взима повече пари да не би го пече слънце или дъжд да го вали.Мда ама то пък за какво ли да го изкарваш на слънце или дъжд с овцете.Тези животинки били послушни пък и за овчаря и подслон се намира.Абе сетих се и още нещо я да ги затворим в "пост-социалистически модерните" сгради наречени училища.Понякога там е малко по-студено отколкото навън,ама за капак я да им вкараме и 1000-2000 лумпена които вдигат шум около 80-100 децибела,така неврозата ще им е в кърпа вързана и проблемите със слуховият апарат.
О ама тези лумпени имали и енергия,защото са почупили физкултуният салон или не им е било гот да влизат в него щот не са си били взели поредната порция ганджа.При възникването на енергия трябва да я изразходваш-сетих се още един спорт.Тичане като торпила срещу учител.Е можело да си потрошиш кратуната,ама к'во пък тъкмо може да счупиш главата на някой даскал,после ще имаш свободни.Пък и за късмет може да е и от гадните.И ако все още има някой оцелял има още един спорт тормозене на даскалите от родителите на супер 'гениалните' дечица.То детето знаете ли колко е умно,ама вие на сте некадърни да му вкарате знанията в главата.
Така сега я да направим простата сметка.
Заплата прекосили 400лв.
Разходи за доктори и лекарства около 50-100 лева на месец от хроничните заболявания.
Недай си боже някоя топрила да се е нацелила в даскала разходите скачат до небето.
Режийни ток,вода,храна.
Така ами аз предлагам на тези които са против стачката да поседят при такива условия с тези заплати и тогава да говорят.Гледам имаше коментар ами то сега ако им дадът на тях значи със стачка става.Да става.Друго си е да си тъп ШоФор и да можеш да блокираш цяла София,или пък да спъваш дейността на една камара фирми.
Тогава се седя на масата за преговори и каквото поискаш това ти се дава.
Между другото се замислих за другите браншове,ами то в БГ такива не останаха.Полиция и Военни?Там първо ги разбиха и тези които останаха им оправиха нещатата.Лекари? Там на всички ни е ясно колко взимат на месец от рушветлък.
Другото всчико е частно,а сетих се - държавен служител има такъв бранш;-)Хихии какво по сладко от това.Лично Иван Костов се погрижи за тези хора да са супер доволни.Там трябва да те е ебал лудият с карфица,че да стачкуваш.
P.S.
Сега за четящите този чаршаф и за поредните хора които ще излобеят срещу мен.
Ще им кажа нещо.Аз не съм даскал и никога няма да бъда ;-)
Но докато тези хора са на ръба на мизерията.Тази държава няма да се оправи.Защо няма да се оправи?Защото едни демотивирани хора няма как да изкарат читаво и грамотно поколение.Ако все пак се пръкне някое чадо по-умно.До 25-30 си година е напуснало родината ни.
Така не става.
А и още една забележка*
Училището не е възпитателна институция,а образователна!
Запомнете го това и и си го запишете някъде с по дебел шрифт.
Институциите с възпитателен характер носят грозни имена като затвор,ТВУ,ТПО,лагер и тем подобни.
Ай сполай със здраве драги ми Смехурко! ;-)