БЛАГОДАРНОСТ към 2"а" клас на СОУ "Ив. Вазов" - Нова Загора

     Колеги,
Днес беше един особен ден за мен. Най-неочаквано в нашето училище се получи писмо до директорката, с молба то да се прочете пред колегите и да ми се връчи лично пред тях. Написано и подписано от учениците от 2 "а" клас на СОУ "Ив. Вазов" гр. Нова Загора и тяхната класна ръководителка - Розалина Паскалева. В него те пишат, че през тази учебна година работят по проект за толерантност и посвещават времето от 11 до 24 май на уважението към труда на учителя. В тази връзка са решили освен на мен, да изпратят такива писма в още 21 посоки на страната до учители, чиято работа е достойна за признание и почит. В писмото те споделят, че са ползватели на нашия труд и са благодарни за авторските методически разработки на тематичните единици от учебното съдържание безвъздмездно споделяни в образователните общности. Писмото е придружено и със сертификат "Достоен последовател на първоучителите".
     Затова искам да се обърна поименно към: Ангелина, Асен, Вельо, Галин, Галя, Георги, Денис, Диньо, Донка, Есмералда, Иван, Катя, Надя, Румен, Румяна, Светла, Сийка, Слав, Христина и Ърмак. Благодаря Ви, мили деца, за приятната изненада! Ние не щадим време и сили, за да ви бъдем полезни. Радвам се, че нашите материали са Ви били от полза. Бъдете живи и здрави!
Обръщам се и към Розалина Паскалева. Рози, възпитала си едни достойни ученици! Вие знаете как да докоснете сърцето на един учител! В навечерието на най-българския празник - 24 май, Ви пожелавам: мечтайте, дерзайте и успявайте във всичко!
Целувам Ви: Руска Тодорова.