Лична разправия в български сайт

Здравейте отново.Предполагам, че знаете сайта http://www.pomagalo.com .Аз сигурно от 2-3 месеца посещавам секцията, където учениците оценяват своите учители и училището си ( http://schools.pomagalo.com/ ).Аз съм восновно училище и такова няма в сахтовете ,които Красимир Гаджоков представи.Не си падам особено по представяне на проблеми, но това в кая на краищата е сайт който всички виждат.Та там бях пуснала една тема за Топ 5 любими учители.В началото ги нямаше два екземпляра, които ще се появат по-късно в разказчето.Та имаше някакъв кавалджия (това му е псевдонима), който пишеше само гадни работи за учителите и ги критикуваше.Няколко човека знаят, че имам 2 или 3 регистрации, с които се опитвах да вдигна оценката на училището (не казвам,че това е редно).Когато се появи първитя видях следния комантар в темата за Топ 5 учители:

supreboy121 13.05.2007.

ИВ , ПРЕСТАНИ ДА ПИШЕШ ГНУСОТИИ ЗА НАШТЕ УЧИТЕЛИ ТОВА ГОВОРИ МНОГО ЛОШО ЗА ТЕБ.вСИЧКИ ЗНАЕМ 4Е СИ ТИ И СЕ РЕГИСТРИРВАШ ПОД РАЗЛИЧНИ ИМЕНА- МНОГО СИ ТЪПАПА СЕ МИСЛИШ ЗА ХИТРА. зЛОБАРКА СИ И СИ СТАНАЛА ЗА СМИЯХ НА ВСИЧКИ ДЕЦА

Виждате,че е написано доста неграмотно, но въпреки това нещо, не знам какво просто стана... с мен.Не се годея особено с това което написах в отговор на този каментар бях ядосана и натрасках каквото ми беше в главата.Няма да го копирам, защото трябва да слагам цензура...И въпросния човек започна да ме критикува открито със собственото ми име (чудно от къде знае как ми е псевдонима).Аз съм ви казвала за педагогическия съветни в училище която много ме кефи (ако не се лъжа е първата ми публикация тук). Линк

Бях започнала с добър тон, но после ми кипна.Аз съм единствената, която я защитава, а коментарите можете сами да си ги четете.Та да се върнем на топ 5 темата.Появи се и още един:

widlou 22.05.2007.

Аз мисля 4е най- готин даскал е Рогачев , а даскалка- Бухова! Колкото до Ив съм на мнение , че тя само се прави , че разаждава а фактически само гледа да оплюе свесните, и да се законтри на всеки дето е на противоположно мнение. Гледа се нея да слушата ама няма вече балами.Балама е тя , че гледа да навреди на всички та само тя да изпакне и нейните симатии също. Ама,Ив стига си следила хората кво пишат ми земи се огледай в огледалото. Сама ще се удавиш от собствената си злоба- ХОРА, не я дишайте тая! По-далече от нея! вНИМАВАЙ И ПРЕСТАНИ ДА ПЛЮЕШ КАТО РАЗПРАНА, ЧЕ ЩЕ ТЕ ОПРАВА! сАМО СРИВАШ УЧИЛИЩЕТО ДЕТ СИ НИ Е ТОЛКОВА ХУБАВО.ДАСКАЛИТЕ СА СИ НАШИ-ХУБАВИ ИЛИ ЛОШИ ПАК ТИ СИ НИКОЯ!

Между всичките тези коментари има и тук-там някой който е съгласен с мен.Бях написала един коментар за първия човек, в който му цитирах всичките му коментари, а в тях не пише нищо хубаво.Ето го и отговора:

superboy121 22.05.2007.

Олееее, Ив незнам кво шата направа!!!! Ква си ти та да ма коментираш ,ма? Тва си е лично мое мнение и мисли му!Кой си мислиш , че лъжеш с тая Калабрия тапа ,ма? Недей да ме коментираш щото лошо ти се пише!Хората си имат право на лично мнение- ква си мислеш че си? Най-скапаната в цялото даскало и си умираш от злоба за хоратадет си имат личен живот! Обарна го тоя сайт на чат с твойте злоби и непрекъснати регистрации- само ти пишеш тука от нямане кой да ти обарне внимание .-Бай

Тези двамата не пропуснаха да ме оплюят и в научителите темите:

widlou 22.05.2007г.

е..кои е тоиа тап злобар дето плюе по г-жата? Освен Ив дет само си сменя регистрациите не вярвам да е друг- ту Калабрия , ту незнам си къв фендрик.Е......хем ей така й подаряват оценките хем плюелллдрахти и болната..../ ай да не обиждам/ Ама г-жо да знайте че е тя - на 100%.
Дано да не виждате тая дет се мисли за много свястна кви ги дранка само и само да се мъчи да си налага нейното скапано мнени дет не струва 5 стотинки-омразнала е всички ни.Я земи се грамни ,ма ИВке!!!!

widlou 22.05.2007г.

абе на тоя г-н му е писнало да се занимава с разни лигли като Ив и темподобни.

superboy121 28.05.2007г.

Господина...аха-аха-аха.Много ми е смешен- малко по- мажката трябва с тия лигли смотани ама той е младичак още

Бях пуслана и една тема за психоложката и питам просто защо само я плюят така и ето какво получих:

superboy121 28.05.2007.

Калабрио много си отвратителна на всички - хем плюеш - хем замазваш. Трябва да те блокират- се ти мнения даваш хем за нищо не ставаш-5 пари не струваш

И за край ще ви цитирам аз какво му отговорих:

Kalabria 28.05.2007.

Аз не виждам на администраторите какво им правя?А ти само се заяждаш.Докато не се появи ти тук никой не се мислеше за нещо повече от другите, какъвто ти не си.Пък и имам право на мнение.

Kalabria 28.05.2007.

Сега остана и едно предложение да дадеш колко съм тъпа и т.н. и всички да го одобрят.Всичко мога до очаквам, но знаеш ли какво.Хора като теб или са до такава степен злобни,че си го изкарват на другите или са прекалено завистливи.Аз съм доволна от сегашното си положение дори (това не значи че признавам нещо) ако съм стигнала до тук подмазвайки се...Това е от мен.