Iv Marks - Публикации

 

Преглед: >
 

Учителка бие деца

 Не знам колко е провокирано това, но все пак доколкото знам е забранено да се посяга на ученици. Това ме потресе:

 

Как се пише автобиография?

 Здравейте! Преди всияко искам да ви се похваля, защото след изпитите ме приеха където искам - във френската с френски =].

 Проблема е, че сега ми се налага да напиша своя автобиография, не за училище, но си нямам идея как се пише като формат. Ще се радвам, ако можете да ми помогнете с нещо!

Есе?!

  Здравейте! В училище ни казаха за някакъв конкурс посветен на Деня на водата за есе или рисунка на тема " Водата - стихия и ласка ". Аз се навих да пиша есе, НО (ето го но-то) как да пиша есе като нямам представа как се пише? Знам само, че е по-хубаво от разсъждението =) . Надявам се да ми помогнете с някакъв материал или нещо. Ще съм много благодарна.

Защо Иван Вазов е нарекъл разказа си “Една българка”?

   Здравейте! За утре имахме по БеЛ да пишем ОЛВ на тема "Защо Иван Вазов е нарекъл разказа си "Една българка"?" Условието на задачата гласеше това де:
Напишете ОЛВ (съкращавам) : Защо Иван Вазов е нарекъл разказа си "Една българка? Използвайте цитати. Обяснете мотото на разказа: Аферим, бабо, машаллах! Та реших да споделя аз какво бях написала. То май стана нещо стедно м/у ОЛВ и съч. разсъждение.

 

Защо Иван Вазов е нарекъл разказа си “Една бъ...

Проект по биология?!

 Ммм.. Здравейте! В училище по желание можем да направим проект по биология или химия. Най-често някаква презентация. По принцип моите "другарчета" правят стотина слайда с копирана информация и хиляда ефекта и госпожата им пише шестици. Добре, де ака аз защото съм голям кърък така не искам :) . Та можете ли да ми дадете някакви идеи как да направя по-различен проект.. Или и аз не знам вече какво искам =) . Бихте ли могли да ми дадете някаква иде...

Химн на стачкуващите учители

 За вас :) Наслаждавайте се :)

...

Клипчета от zazz.bg в подкрепа на учителите

 За вас, всички стачкуващи учители! Пълен напред! Това са няколко клипчета на които попаднах случайно и реших да ги постна, за да ги видите. Ето това е върха просто!!!Браво на учителите от Соу "Г. Измирлиев". Eвала просто! Е вижте сами:

Просто отново се убеждавам във вашата изобретателност! Ето и още няколко клипчета,които ми харесаха:

ВАРНА(струва си това,много хубав монтаж има):

ПЛОВДИВ(надявам се да не се ядосате,но пускам пак това ......

Концерт в подкрепа на стачкуващите учители от учениците

 Та аз ви казах.Ходих на коцерт.Беше много емоционално и готино.Ето и малко материал.Малко са снимките,защото сестра ми беше пипала фотоапарата и нямах батерии.Иначе учителите в Пловдив от няколко дни са много активни!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ето и едно видео от концерта.Да кажа,че всички пееха (включително и аз :) ).
 Както казах,беше много готино.За пореден път се убедих,че в България има много талантливи деца....

Настроение преди 15 септември

Здравейте на всички! Не бях писала от доста време. Разгреждах общонстта, но нещо не ми хареса много. Прекалено много се говори за протести и политическ и неща, които за мен не са много приятна тема. Аз не, че мога и нещо да кажа по въпроса. Да внеса нещо топло от лятото в тази общност. Та ето ви няколко снимчици. Надявам се да ги харесате.

http://www.germanos-konkurs.com/upl/a061f6a699bcdacf019b92dbe58aced2.jpg

Песни за дует

Здравейте!Имам една молба към вас.Търся песни за дует от момче и момиче.Моля ви препоръчайте ми нещо.На английски също може.Някои като тези:


Web accelerated via IISpeed by We-AMP