Морска мечта :)

Обожавам пътешествията и с удоволствие ще пиша в тази общност. След какви ли не преживявания къде ли не, само да ми дойде музата :))

Сега обаче се замислих за друго. Не е нещо което съм преживяла, а по-скоро нещо, което много ми се иска някой ден да пробвам :)) Нещо много скъпо :)

The image “http://img.lenta.ru/russia/2004/04/22/olymp/picture.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Днес гледах един немски филм, на който действието се развиваше на един огромен кораб. Замислих се за круизите. Много интересно преживяване. На кораба имаш всички удобства, направо като на земя, само дето може да имаш проблеми с морската болест :)) За сега мога само да мечтая, защото знаете за какви суми става дума :) Но пък като си представя басейн на самия кораб и ми става още по-хубаво :))

И след много мислене, реших че чак като стана дърта и сбръчкана, но надявам се преуспяла (моля, който вече умира от смях, да престане!!!Laughing), ще мога да си позволя подобно преживяване. Как точно стигнах до този извод не съм сигурна, но пътниците на кораба във филма всички бяха страааашно възрастни :) Абе направо някакви пенсионери бяха, ама от тези със солидни доходи :))