Новата песен на Щурците :)

Трябва да ви кажа, че никога не съм била почитател на Щурците. Добра група са, няма спор, но на мен просто не ми допадат.
В събота беше концертът на БГ РАДИО. Част от БГЛОГ компанията дружно се замъкнахме пред Ал. Невски. Аз да си призная дори не знаех каква е идеята на концерта. Оказа се, че е имало конкурс - "Стани известен с БГ РАДИО". Много слушатели на радиото са писали текстове и са ги пратили с надеждата точно техния текст да бъде избран за нова песен на легендартана група. Късметът се усмихнал на едно момиче от Русе - Радена Маринова. А песента се казва "На прага на сърцето".
Парчето се оказа страхотно!!! Организаторите бяха раздали почти на всички текста на песента, за да пеем с Щурците. Ей, не знам какво ми стана, обаче песента ме грабна страшно!!! Рядко харесвам някоя песен така от първо слушане, трябва ми малко време, за да свикна с мелодията обикновено. Много младежки звучи това парче, и почва с едни готини китари, абе музика ви казвам :)
Кирил Маричков обяви, че много от текстовете му харесали, но понеже били писани от момичета, не ставали за пеене от стари рокери :)
А това се оказа, че е първата нова песен за Щурците от 9  години насам :) Със сигурност ще ми стане любимо парче :)