Караоке в неделя вечер :)

Вчера се събрахме отново една скромна компания в бар "Yesterday" и се забавлявахме много. Аз още не съм изцяло оздравяла, но сърце юнашко не трае :)
В неделя в този бар се събират хора, които наистина могат да пеят. Чувала съм невероятни гласове. Тази вечер за съжаление имаше повече "неразбирачи", но пък и това си имаше плюс, защото така изпъквахме повече ние. "Ние" сме аз, Споти (стар приятел), Дамян (с него пеем дуети често) и негова приятелка Илиана.
При мен както обикновено желанието за пеене беше съпътствано от огромна сценична треска. Ей, голямо притеснение... Както каза Дамян, аз ако още няколко пъти дойда на караоке, ще развия рак :( Черен хумор....
Изпях любимата си песен - "Катерино моме" (във варианта на Деси Добрева). Получи се страхотно :)

PICT6227.JPG

 След два часа и половина с Дамян се доредихме (тъй като имаше страшно много желаещи да пеят?!?) да изпеем един дует - "When you say nothing at all" на  Boyzone. Много красиво парче, ако бях пяла по-силничко и смело, щеше да стане още по-добре :)
Междувременно Дамян се беше подготвил с цели 18 песни, но тъй като беше пълно с народ, който иска да пее, успя да завърши вечерта със "Soldier of fortune" на Deep purple :)
Накрая всички си тръгнахме в прекрасно настроение :)
За тези, които не се шашкат от пеене на живо или пък обичат да слушат хубава музика, всяка неделя сме там. Голяма зарибявка е, а и е един чудесен завършек на седмицата.
Останалите снимки от моите и на Дамян изяви можете да видите тук :)