Море от любов

Признавам си, колкоти и да ми се смеете, харесва ми предаването "Море от любов". Аз съм просто едно романтично момиче, което обича да вижда, че има влюбени хора, да гледа как се изненадват един друг, как си казват, че се обичат и тн.
Самото предаване рядко го гледам, по това време в събота все имам работа, а и не съм някаква голяма почитателка, просто ми харесва идеята.
От друга страна не ми харесва това, че хората разкриват личните си съдби пред толкова много хора и разказват какви вътрешни проблеми имат. Някак си за мен това, което се случва между мен и приятеля ми го смятам за много лично и не бих допуснала всички зрители да слушат дали имаме проблеми и изобщо ако нещо не е наред, какво е то.
Днес попаднах на две много хубави истории, в които ставаше дума за семейни хора, хора, които след толкова години брак искат да се изненадат, да зарадват половинката си и да и припомнят, че я обичат. Беше наистина много приятно да ги гледаш и да им се радваш :)
Самата Наталия - колкотот и да я одумват по разни форуми - ми харесва как води предаването.


 Не ме интересува що за човек е извън предаването, просто ми харесва как намира точните думи и бързо реагира във всякакви ситуации с героите на шоуто. Случвало ми се е да се поставям на нейно място и да се чудя как бих реагира, със сигурност щях да мълча като риба или да изтърся някоя глупост :)
Иначи си мисля, че всяко момиче тайничко си мечтае любимият и да я изненада по този начин, въпреки че ще я е страх да се покаже пред толкова много хора и че може мъъъничко да я е срам Cool
П.П. Този постинг да не се смята за намек за желание да съм герой в предаването, просто поразсъждавах по разни въпроси....