Питам :)

От известно време преглеждам тази общност с голям интерес. Мисля, че здравето и красотата са важни неща :) на които обаче смятам не се обръща достатъчно внимание. Затова и се зарадвах много когато научих за тази общност тук. Чета, чета и не прочитам нищо здравословно :) Обаче. Чета рецепти, изчитам за вкусни гозби, за козметика, а къде е спорта? Питам аз.
Къде е движението така необходимо при нашия заседнал начин на живот. Къде са гимнастиката, кросчетата в парка, разходките сред природата, плуването? Аз правя гимнастика ВСЯКА СУТРИН, ПОНЯКОГА И ВЕЧЕР СЛЕД РАБОТА! И пак чувствам, че съм с няколко килограма повече от необходимото. Мисля, че работата ми е твърде заседнала и по цял ден съм на компа. У дома също. Почти не се движа и единственото, което ме спасява е гимнастиката, която си налагам. А вие? Движението - това е здраве! Спорт може да практикувате и вие, дори когато нямате достатачно пари или време, за да посещавате спортна зала. 15 мин. упражнения на ден, в домашна обстановка, няма да навреди на никого, а ще е само от полза. Не ми казвайте, че неможе да отделите 15 мин. :)
Хрумна ми, че мога да пиша тук за спорт, за движение, както и да опиша системата от упражнения, която правя у дома си. Може ли?