Къде гледат мъжете първо, когато срещнат една жена?

Къде гледат мъжете първо, когато срещнат една жена?
Сега се прибирам от едно парти и се чудя и мая. Не бяхме много хора и човек като си пийне  започва да говори и разказва.
Андреас си вади телефона и ми казва: Искаш ли да се видиш на едно клипче с един мъж. Аз му казвам , че няма какво да се гледа, защото нищо не съм правила.
Той ми казва , че на един от първите купони ми е снимал гърдите. Какво??? Аз не съм се събличала ??? Много добре си спомням ... Е, бях с потниче.
Мъжка му работа, снимали без аз да знам, докато съм говорила с неговия приятел, който е говорил с мен, за да може той да снима. Гадничко, нали?
После са го гледали, смяли и забавлявали, само както мъжете могат да се забавляват от нещо такова. Определено се почувствах като сексуален обект, а не като човек.
А вие къде гледате първо?
Много ме шокира, защото разбрах за съществуването на това клипче чак селд 6 месеца.

Переди известно време бях гледала едно предаване, в коeто правиха опити с това . Едно момиче отива в един търговски център и пита различни мъже за някаква улица, но тя има монтирана камера на гърдите. И какво става...
Първо запитаните мъже поглеждат към гърдите й, после я поглеждат в очите и после хвърлят поне 2-3 погледа отново към гърдите. След това ги питат къде първо са погледнали младата девойка и всички отговяряха в очите. Дори и тези, които я гледаха постоянно в гърдите.

Много ми е интересно, защо е така? Аз лично се почувствах като пълна глупачка, но пък не мога да ходя с поло на купон...