Изпит

Ох, мина най-сетне. Кое ли? Изпита по шведски, който е на ниво Б и дава право  да учиш в университет (ако си го взели разбира се).
За мен изпита е монго важен и много се страхувах, че няма да го взема, защото трябваше да го пиша наравно с шведите, а моя запас от думи изобщо не може да се сравнява с техния.

Преди няколко седмици ни бяха дали книжка с текстове. Всъщност това бяха статии от различни вестници, както и картини към тях. Миналия четвъртък беше първата част от изпита. Трябваше да напишем статия за текст и картина, които пасват на тема: "Стил на живот".

А днес беше 2-ра част, която продължи почти цял ден.
Седя си аз и се чудя по коя тема да пиша. Всички бяха интересни, но нали не може да се напишат 2-3 изречения.
В книжката имаше една статия за една майка, която се притиснява, защото дъщеря и е самотна и няма приятели. Та едната от темите беше да дадем съвет на майката и да изразим нашата гледна точка за самотата и т.н.
Аз си представих, че майката е написала това в блог-а и аз искам да и помогна. Моята фантазия много ми помогна и не се притеснявах, че съм на изпит. Да ви кажа, че останах много доволна от крайния резултат. Ей, добре че ви открих!Wink
Сега остава само устният изпит, който е другия четвъртък.